притисни ентер »

Перо Антиќ влегува во трка за претседател на МКФ

Перо Антиќ влегува во трка за претседател на МКФ

Перо Антиќ влегува во трка за претседател на МКФ Перо Антиќ е еден од кандидатите за наследник на Петар Наумоски на функцијата претседател на МКФ, чиј мандат истекува годинава. Поранешниот капитен во изминатите години често влегуваше во конфликт со Наумоски, за сега во ТВ-емисијата „Улица Македонија“ отворено да признае дека има претседателски амбиции

Перо Антиќ влегува во трка за претседател на МКФ

Перо Антиќ влегува во трка за претседател на МКФ

Перо Антиќ е еден од кандидатите за наследник на Петар Наумоски на функцијата претседател на МКФ, чиј мандат истекува годинава. Поранешниот капитен во изминатите години често влегуваше во конфликт со Наумоски, за сега во ТВ-емисијата „Улица Македонија“ отворено да признае дека има претседателски амбиции. „Прв пат кажувам јавно дека ќе се пријавам да

Перо Антиќ официјално потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ! (ВИДЕО)

Перо Антиќ официјално потврди: Ќе се кандидирам за претседател на МКФ! (ВИДЕО)

Шпекулациите кои подолг период наназад можеа да се слушнат во кошаркарските кулоари, а за кои Спорт1 пишуваше уште пред два месеци , денеска добиваат официјална потврда, а тоа е дека Перо Антиќ ќе се кандидира за претседател на Македонската кошаркарска федерација (МКФ). Ова го потврди самиот Антиќ при гостувањето во емисијата „Улица Македонија“. „Сега