притисни ентер »

Запален автомобил на владин директор во Визбегово

Запален автомобил на владин директор во Визбегово

Телевизија Алсат попладнево информира дека изгорел автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците, Илбер Села. Засега не е познато како се запалил автомобилот, ниту евентуалниот мотив, освен тоа дека инцидентот се случил во скопско Визбегово доцна ноќта помеѓу 3.30 и 4.00 ласот. Оолицијата веќе изврши увид на местото

ВИДЕО: Запален автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

ВИДЕО: Запален автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

Изгоре службениот автомобил на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците, Илбер Села, дознава Алсат. Според информациите, настанот се случил рано изутрината помеѓу 03:30 и 04:00 часот во скопско Визбегово. Мотивите сè уште не се познати, а полицијата веќе изврши увид на местото на настанот. Прочитајте и... МВР не може да му влезе

(Видeo) 3aпaлен aвтoмобилот на диpeкторот на Агенцијата за спpoвeдување на зaкнот за јазиците

(Видeo) 3aпaлен aвтoмобилот на диpeкторот на Агенцијата за спpoвeдување на зaкнот за јазиците

Изгоре службениот автомобил на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците, Илбер Села, дознава Алсат. Според информациите, настанот се случил рано изутрината помеѓу 03:30 и 04:00 часот во скопско Визбегово. Мотивите сè уште не се познати, а полицијата веќе изврши увид на местото на настанот.

Запален автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

Запален автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

Изгоре службениот автомобил на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците, Илбер Села, дознава Алсат . Како што информира телевизијата, настанот се случил утрово помеѓу 03:30 и 04:00 часот во скопско Визбегово. Мотивите сè уште не се познати, а полицијата веќе изврши увид на местото на настанот. Видеото погледнете го ОВДЕ .

Опожарен автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

Опожарен автомобилот на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците

Изгоре службениот автомобил на директорот на Агенцијата за спроведување на законот за јазиците, Илбер Села, дознава Алсат . Според информациите, настанот се случил рано изутрината помеѓу 03:30 и 04:00 часот во скопско Визбегово. Мотивите сè уште не се познати, а полицијата веќе изврши увид на местото на настанот.