притисни ентер »

ТОНИ ЃУБРЕ СРЕДЕ ПЛОДНА ЗЕМЈА: Тетовско Фалише затрупано од смет

ТОНИ ЃУБРЕ СРЕДЕ ПЛОДНА ЗЕМЈА: Тетовско Фалише затрупано од смет

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

ТОНИ ЃУБРЕ СРЕДЕ ПЛОДНА ЗЕМЈА: Тетовско Фалише затрупано од смет

ТОНИ ЃУБРЕ СРЕДЕ ПЛОДНА ЗЕМЈА: Тетовско Фалише затрупано од смет

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина смет да биде однесена во депонијата Дрисла. На новинарските прашања зошто не се поставува системот за компресија, тетовската градоначалничка Теута Арифи не даде одговор и најави како тоа во иднина

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

Претоварната станица кај Фалише се уште работи без системот за компресија

Претоварната станица кај Фалише се уште работи без системот за компресија

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Тетово, 15 февруари 2020 (МИА) – Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија,

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Повторно илјадници тони смет на едно место кај претоварната станица близу Фалише

Претоварната станица на тетовско комуналното претријатие која од август 2019 е во близина на Фалише се уште работи без системот за компресија, па илјадници тони смет веќе се собрани и оставени на земја. Претходно станицата која беше на патот накај Требош за да не се остава смет на земја се користеше систем за компресија, воедно и со цел поголема количина