Книгата за брендот "Bentley" поскапа од автомобилот

"Bentley" својот 100-ти роденден ќе го одбележи со суперлуксузна книга за историјата на оваа компанија, која ќе се печати во мала серија, а најекскузивната варијанта ќе биде украсена со дијаманти. Легендарниот британски произведувач на луксузни автомобили оваа година одбележува еден век постоење, а освен ексклузивни јубилејни серии на некои модели,