ФОТО: Претставена новата колекција часовници Omega пред македонската публика

Во интимна атмосфера, во претседателскиот апартман во хотел Мериот, каква што му доликува на брендот Omega, компанијата „Божиновски часовници и накит“ ја претстави најновата колекција на часовници пред македонската публика. flp_8880.jpg flp_9073.jpg Врвните познавачи на часовничарството, како и  пасионираните колекционери на часовници во земјава, имаа