притисни ентер »

Отворена изложбата на ДЛУМ „Цртеж – Експериментален цртеж“

Отворена изложбата на ДЛУМ „Цртеж – Експериментален цртеж“

Друштвото на ликовни уметници на Македонија под покровителство на Министерството за култура ја отвори изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ во Уметничкиот Центар АРТ ХАБ, која што љубителите на уметноста ќе може да ја разгледаат до 30-ти април. Изложбатае традиционална и е дел од Годишната програма на ДЛУМ. „Цртежот е стар начин на изразување колку

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) денеска во Уметничкиот центар Арт хаб во ГТЦ ја отвори изложбата „Цртеж – експериментален цртеж“, која ќе може да се посети до крајот на месецов, од понеделник до петок од 9 -17 часот. Оваа традиционална изложба е во рамки на Годишната програма на ДЛУМ и се реализира под покровителство на Министерството

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) денеска во Уметничкиот центар Арт хаб во ГТЦ  ја отвори изложбата „Цртеж – експериментален цртеж“, која ќе може да се посети до крајот на месецов, од понеделник до петок од 9 -17 часот. Оваа традиционална изложба е во рамки на Годишната програма на ДЛУМ и се реализира под покровителство на Министерството

Отворена изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ на ДЛУМ

Отворена изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ на ДЛУМ

Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) под покровителство на Министерството за култура, денеска ја отвори изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ во Уметничкиот Центар АРТ ХАБ во Скопје која што љубителите на уметноста ќе може да ја разгледаат до крајот на месецов, секој работен ден од 9 до 17 часот. Изложбата „Цртеж – Експериментален

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

Изложбата на ДЛУМ „Цртеж – експериментален цртеж“ отворена до 30 април

– Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) денеска во Уметничкиот центар Арт хаб во ГТЦ  ја отвори изложбата „Цртеж – експериментален цртеж“, која ќе може да се посети до крајот на месецов, од понеделник до петок од 9 -17 часот. Оваа традиционална изложба е во рамки на Годишната програма на ДЛУМ и се реализира под покровителство на Министерството

Отворена изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ на ДЛУМ

Отворена изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ на ДЛУМ

Друштвото на ликовни уметници на Македонија (ДЛУМ) под покровителство на Министерството за култура, денеска ја отвори изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ во Уметничкиот центар АРТ ХАБ во Скопје којашто љубителите на уметноста ќе може да ја разгледаат до крајот на месецов, секој работен ден од 9 до 17 часот. Изложбата „Цртеж – Експериментален

ДЛУМ „Цртеж – Експериментален цртеж“ 2021

ДЛУМ „Цртеж – Експериментален цртеж“ 2021

Друштвото на ликовни уметници на Македонија под покровителство на Министерството за култура на Р.С.Македонија, денес 20.04.2021 година ја отвори изложбата „Цртеж – Експериментален цртеж“ во Уметничкиот Центар АРТ ХАБ, ГТЦ 2 кат локал 306, во Скопје која што љубителите на уметноста ќе може да ја разгледаат до 30.04.2021 година  во работно време на галеријата