Три децении без одговорна и чесна власт

Затоа сме вакви утепани и казнети и служиме за потсмев по светот. Сите вие што ја браните власта и ги оправдувате нејзините постапки, поточно глупостите и криминалите кои се случуваат на јавна сцена или сте глупави или имате личен интерес. Трето нема. Истото им го велев и на вмроните додека ги водеше оној шаткастиот (не дека актуелниот е подобар),