притисни ентер »

ФОТО: Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа

ФОТО: Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа

Убавата и млада Џејла Рамовиќ која победи годинава на „Ѕвездите на Гранд", објави фотографија од одмор, но во убаво бело фустанче кое и доликува на годините. Таа не се разголува, а изгледа прекрасно. „Најубава си“, „Наша принцеза“, „Наша Џенифер Лопез“ се само некои од коментарите под објавата.

ФОТО: Џејла Рамовиќ не се разголе, а изгледа прекрасно

ФОТО: Џејла Рамовиќ не се разголе, а изгледа прекрасно

Убавата и млада Џејла Рамовиќ која победи годинава на „Ѕвездите на Гранд", објави фотографија од одмор, но во убаво бело фустанче кое и доликува на годините. Таа не се разголува, а изгледа прекрасно. „Најубава си“, „Наша принцеза“, „Наша Џенифер Лопез“ се само некои од коментарите под објавата.

ФОТО: Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа

ФОТО: Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа

Убавата и млада Џејла Рамовиќ која победи годинава на „Ѕвездите на Гранд", објави фотографија од одмор, но во убаво бело фустанче кое и доликува на годините. Таа не се разголува, а изгледа прекрасно. „Најубава си“, „Наша принцеза“, „Наша Џенифер Лопез“ се само некои од коментарите под објавата.

Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа, па предизвика лавина од коментари

Победничката на „Ѕвездите на Гранд“ објави фотографија од плажа, па предизвика лавина од коментари

фото: зоран илиќ/рассрбија Оваа сезона победата на регионаното музичко шоу „Ѕвездите на Гранд“ ја однесе Џејла Рамовиќ која беше под менторство на Марија Шерофовиќ. Имено, Џејла никогаш не се облекува провокативно, туку се облекува прилагодено на своите години. Таа по победата во музичкото шоу имаше неколку настапи во регионот, а сега го искористи