притисни ентер »

Google денеска наполни 23 години

Google денеска наполни 23 години

ИНТЕРНЕТ , Тренди Google денеска наполни 23 години 1 минута 0 0 Google денеска полни 23 години, и го слави својот роденден прикажувајќи роденденска торта со свеќи на првата страница од пребарувачот. Формирањето на компанијата започна во 1997 година, и официјално беше основанa на 27 септември 1998 година. Коосновачот Сергеј Брин, кој беше дипломиран

Google денеска го слави 23-от роденден

Google денеска го слави 23-от роденден

Гугл денеска полни 23 години и го слави својот роденден прикажувајќи роденденска торта со свеќи на првата страница од пребарувачот. Формирањето на компанијата започнало во 1997 година, и официјално било основано на 27 септември 1998 година. Коосновачот Сергеј Брин, кој бил дипломиран студент на Универзитетот Стенфорд во 1997 година, се сретнал со другиот