притисни ентер »

Руски професор уапсен откако во неговиот ранец биле пронајдени женски раце

Руски професор уапсен откако во неговиот ранец биле пронајдени женски раце

Руски професор уапсен откако во неговиот ранец биле пронајдени женски раце Руски историчар призна дека ја убил својата љубовница, потврди неговиот адвокат, откако бил уапсен и во ранецот кој го носел со себе биле пронајдени женски раце. 63 годишниот Олег Соколов, бил пијан и паднал во реката додека се обидувал да ги фрли деловите од телото на жената

Рускиот ,,Наполеон” уапсен со делови од телото на својата девојка во ранец (ВИДЕО)

Рускиот ,,Наполеон” уапсен со делови од телото на својата девојка во ранец (ВИДЕО)

Познатиот стручњак за Наполеон, кој беше почестен со францускиот медал „Легија на честа“, го признал убиството, откако бил пронајден со ранец во кој се наоѓале рацете на девојката. Според Би-Би-Си, Соколов и рекол на полицијата дека ја убил својата девојка за време на домашна расправија, а потоа и ја отсекол главата, рацете и нозете. Тој планирал да

Рускиот ,,Наполеон” пронајден со делови од телото на својата девојка во ранец (ВИДЕО)

Рускиот ,,Наполеон” пронајден со делови од телото на својата девојка во ранец (ВИДЕО)

Познатиот стручњак за Наполеон, кој беше почестен со францускиот медал „Легија на честа“, го признал убиството, откако бил пронајден со ранец во кој се наоѓале рацете на девојката. Според Би-Би-Си, Соколов и рекол на полицијата дека ја убил својата девојка за време на домашна расправија, а потоа и ја отсекол главата, рацете и нозете. Тој планирал да

РУСКИ ПРОФЕСОР ОБЕЗГЛАВИЛ СТУДЕНТКА: Пијан паднал во река, а во ранецот носел делови од телото на неговата жртва

РУСКИ ПРОФЕСОР ОБЕЗГЛАВИЛ СТУДЕНТКА: Пијан паднал во река, а во ранецот носел делови од телото на неговата жртва

Професорот Соколов е експерт по историја за францускиот војсководец Наполеон, а неговата жртва се верува дека е Анастасиа Јешченко, со која заеднички имаат напишано неколку дела. Полицијата во Санкт Петерсбург уапсни познати руски историчар под сомниение дека извршил убиство, откако беше пронајден во река со ранец во кој имало човечки раце, објави