притисни ентер »

(Видео) Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите во борбата со коронавирусот

(Видео) Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите во борбата со коронавирусот

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски-Иџе, денеска од 18 часот возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со корона вирусот. Поранешниот двократен светски шампион возеше од Лисиче, преку Аеродром, Центар и Карпош. „Ова се мигови кои би сакал никогаш да не се повторат. Улиците низ градовите

Иџе се сретна со Венко Филипче (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Иџе се сретна со Венко Филипче (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стeфановски Иџе денеска ги разбуди празните улици во Скопје. Поради пандемијата на коронавирус, Македонија одново се најде во карантин, желбата на Иџе е во иднина сите да се вратиме на нормалниот живот. Стефановски имаше средба со министерот за здравство Венко Филипче му даде подарок и му се заблагодари. sportmedia

Иџе се сретна со Венко Филипче (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Иџе се сретна со Венко Филипче (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стeфановски Иџе денеска ги разбуди празните улици во Скопје. Поради пандемијата на коронавирус, Македонија одново се најде во карантин, желбата на Иџе е во иднина сите да се вратиме на нормалниот живот. Стефановски имаше средба со министерот за здравство Венко Филипче му даде подарок и му се заблагодари. sportmedia

„Ќе брмчи Иџе“ за поддршка на медицинските лица, полицијата и армијата

„Ќе брмчи Иџе“ за поддршка на медицинските лица, полицијата и армијата

„ Медицинарите и полицијата се нашите херои“ оваа порака денес ја пренесе најдобриот македонски автомобилист Игор Иџе Стефановски . Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата кои се на првата борбена линија во справувањето со коронавирусот, вели министерот за внатрешни работи Наќе

Иџе возеше низ улиците на Скопје

Иџе возеше низ улиците на Скопје

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски-Иџе, денеска од 18 часот возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со корона вирусот. Поранешниот двократен светски шампион возеше од Лисиче, преку Аеродром, Центар и Карпош. „Ова се мигови кои би сакал никогаш да не се повторат. Улиците низ градовите

„Ќе брмчи Иџе“ за поддршка на медицинските лица, полицијата и армијата

„Ќе брмчи Иџе“ за поддршка на медицинските лица, полицијата и армијата

„ Медицинарите и полицијата се нашите херои“ оваа порака денес ја пренесе најдобриот македонски автомобилист Игор Иџе Стефановски . Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата кои се на првата борбена линија во справувањето со коронавирусот, вели министерот за внатрешни работи Наќе

Иџе возеше по празните улици на Скопје за поддршка на сите кои се борат против коронавирусот

Иџе возеше по празните улици на Скопје за поддршка на сите кои се борат против коронавирусот

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе возеше по празните улици на Скопје додека е на сила полицискиот час и на свој начин им даде поддршка на сите оние кои се борат против коронавирусот. Стефановски тргна од Лисиче, па преку Центар возеше кон Карпош (Фото: К. Попов) Иџе околу 18 часот тргна со своето тркачко возило од Лисиче, а кога

Иџе „брмчеше “ по скопските улици за лекарите, полицајците, пожарникарите… (ВИДЕО)

Иџе „брмчеше “ по скопските улици за лекарите, полицајците, пожарникарите… (ВИДЕО)

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе денеска како знак на поддршка за најголемите борците протов коронавирусот, „брмчеше“ низ скопските улици. Иџе со својот автомобил „грмеше“ низ празнице улици од Лисиче до Влае под мотото  ,,ќе брмчи Иџе“ како поддршка за луѓето кои секојдневно се борат со коронавирусот, како здравствените работници,

Иџе возеше по празните улици на Скопје за поддршка на сите кои се борат против коронавирусот

Иџе возеше по празните улици на Скопје за поддршка на сите кои се борат против коронавирусот

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски-Иџе возеше по празните улици на Скопје додека е на сила полицискиот час и на свој начин им даде поддршка на сите оние кои се борат против коронавирусот. Стефановски тргна од Лисиче, па преку Центар возеше кон Карпош (Фото: К. Попов) Иџе околу 18 часот тргна со своето тркачко возило од Лисиче, а кога

Иџе возеше низ улиците на Скопје во чест на здравствените работници и полицијата (ВИДЕО)

Иџе возеше низ улиците на Скопје во чест на здравствените работници и полицијата (ВИДЕО)

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски Иџе лудуваше по скопските улици за време на полицискиот час во знак на проддршка на здравствените работници и полицијата кои се херои во овој тежок период и пандемија на Ковид 19. Улиците на Скопје овој продолжен викенд се празни, па Игор Стефановски Иџе реши на свој начин да им се заблагодари на

Иџе со благодарност до Филипче за борбата против коронавирусот

Иџе со благодарност до Филипче за борбата против коронавирусот

Македонскиот автомобилист, Игор Стефановски – Иџе, денеска возеше низ празните улици на Скопје за време на полицискиот час во знак на поддршка на сите здравствени работници кои водат борба со Ковид-19. Тој исто така се сретна и со Министерот за здравство, Венко Филипче, на кој му се заблагодари за борбата која ја водат здравствени работници. Пред да

Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите (видео)

Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите (видео)

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски-Иџе, денеска од 18 часот возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со корона вирусот. Поранешниот двократен светски шампион возеше од Лисиче, преку Аеродром, Центар и Карпош. „Ова се мигови кои би сакал никогаш да не се повторат. Улиците низ градовите

(Видео) Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите во борбата со коронавирусот

(Видео) Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите во борбата со коронавирусот

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски-Иџе, денеска од 18 часот возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со корона вирусот. Поранешниот двократен светски шампион возеше од Лисиче, преку Аеродром, Центар и Карпош. „Ова се мигови кои би сакал никогаш да не се повторат. Улиците низ градовите

Промотивна трка „Ќе брмчи Иџе“ во чест на хероите

Промотивна трка „Ќе брмчи Иџе“ во чест на хероите

Автомобилистот, Игор Стефановски-Иџе, денеска возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со коронавирусот. Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата кои се на првата борбена линија во справувањето со коронавирусот.Тој возеше од Лисиче,

Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата

Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата

„Медицинарите и полицијата се нашите херои“ оваа порака денес ја пренесе најдобриот македонски автомобилист Igor Idze Stefanovski. Преку промотивната трка насловена ,,ќе брмчи Иџе“ тој дава поддршка на медицинските лица, полицијата, армијата кои се на првата борбена линија во справувањето со коронавирусот. Во изминатиот период полициските службеници

Иџе извозе за за полицијата, армијата и докторите: Овие празни улици да не се повторат!

Иџе извозе за за полицијата, армијата и докторите: Овие празни улици да не се повторат!

Најдобриот македонски автомобилист Игор Стефановски Иџе денес го искористи полицискиот час за да испрати поддршка за најголемите херои во овој момент, докторите и полицијата. Иџе возеше од Лисиче до Влае и беше поздравуван со аплаузи од балконите во близина на улиците. По крајот на трката Иџе порача: „Никогаш повеќе овие улици да не бидат празни. Затоа

Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите (видео)

Иџе возеше низ празното Скопје во чест на хероите (видео)

Најдобриот македонски автомобилист, Игор Стефановски-Иџе, денеска од 18 часот возеше низ празните улици на Скопје во чест на хероите кои се на првите линии во борбата со корона вирусот. Поранешниот двократен светски шампион возеше од Лисиче, преку Аеродром, Центар и Карпош. „Ова се мигови кои би сакал никогаш да не се повторат. Улиците низ градовите