притисни ентер »

Почна специјалната програма на „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Почна специјалната програма на „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Со Меѓународната конференција „Културните рути на словенскиот свет на мапата на Еврпа“, денеска во Санкт Петербург започна специјалната програма на Меѓународната фондација „Форум на словенските култури“ во рамките на Oсмиот санктпетербуршки форум. Во своето поздравно обраќање министерот за култура, Хусни Исмаили, го истакна значењето на Меѓународниот

Министерот Исмаили на „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Министерот Исмаили на „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Со Меѓународната конференција „Културните рути на словенскиот свет на мапата на Европа“, денеска во Санкт Петербург започна специјалната програма на Меѓународната фондација „Форум на словенските култури“ во рамките на Oсмиот санктпетербуршки форум. Во своето поздравно обраќање, министерот за култура Хусни Исмаили го истакна значењето на Меѓународниот

Започна „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Започна „Форумот на словенските култури“ во Санкт Петербург

Со Меѓународната конференција „Културните рути на словенскиот свет на мапата на Еврпа“, денеска во Санкт Петербург започна специјалната програма на Меѓународната фондација „Форум на словенските култури“ во рамките на Oсмиот санктпетербуршки форум. Во своето поздравно обраќање, министерот за култура Хусни Исмаили го истакна значењето на Меѓународниот

Започна специјалната програма на  „Форумот на словенските култури”  во  Санкт Петербург

Започна специјалната програма на „Форумот на словенските култури” во Санкт Петербург

Со Меѓународната конференција „Културните рути на словенскиот свет на мапата на Еврпа”, денеска во Санкт Петербург започна специјалната програма на Меѓународната фондација „Форум на словенските култури”  во рамките на Oсмиот санктпетербуршки форум. Во своето поздравно обраќање, министерот за култура Хусни Исмаили го истакна значењето на Меѓународниот

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот за култура Хусни Исмаили учествува на 8. Меѓународен културен форум во Санкт Петербург, кој се одржува од денеска до 16 ноември на тема „Културните кодови во светот на глобализацијата“. Како што соопшти Министерството за култура, гости на форумот како дел од специјалната програма се претставници од Меѓународната фондација „Форум на словенските

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот за култура Хусни Исмаили учествува на 8. Меѓународен културен форум во Санкт Петербург, кој се одржува од денеска до 16 ноември на тема „Културните кодови во светот на глобализацијата“. Како што соопшти Министерството за култура, гости на форумот како дел од специјалната програма се претставници од Меѓународната фондација „Форум на словенските

Културен форум во Русија: Министерот Исмаили во Санкт Петербург

Културен форум во Русија: Министерот Исмаили во Санкт Петербург

Министерот за култура Хусни Исмаили учествува на 8 . Меѓународен културен форум во Санкт Петербург, кој се одржува од денеска до 16 ноември на тема „Културните кодови во светот на глобализацијата“. Како што соопшти Министерството за култура,  гости на форумот како дел од специјалната програма се претставници од  Меѓународната фондација „Форум на словенски

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот Исмаили учествува на меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот за култура Хусни Исмаили учествува на 8 . Меѓународен културен форум во Санкт Петербург, кој се одржува од денеска до 16 ноември на тема „Културните кодови во светот на глобализацијата“. Како што соопшти Министерството за култура,  гости на форумот како дел од специјалната програма се претставници од  Меѓународната фондација „Форум на словенски

Министерот Исмаили на Меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Министерот Исмаили на Меѓународен културен форум во Санкт Петербург

Русија- Министерот за култура Хусни Исмаили престојува во работна посета на Руската Федерација каде што учествува на 8. Меѓународен културен форум, кој од 14 до 16 ноември се одржува во Санкт Петербург. Санктпетербуршкиот културен форум претставува глобален културен настан на кој учествуваат илјадници експерти од сите области на културата од целиот

Министерот Исмаили учествува на Санктпетербуршкиот меѓународен културен форум

Министерот Исмаили учествува на Санктпетербуршкиот меѓународен културен форум

Министерот за култура Хусни Исмаили престојува во работна посета на Руската Федерација каде што учествува на 8. Меѓународен културен форум, кој од 14 до 16 ноември се одржува во Санкт Петербург. Санктпетербуршкиот културен форум претставува глобален културен настан на кој учествуваат илјадници експерти од сите области на културата од целиот свет, кои