притисни ентер »

(Видео) Објавен трејлерот на „Џекес Засекогаш“, премиерата е закажана за октомври

(Видео) Објавен трејлерот на „Џекес Засекогаш“, премиерата е закажана за октомври

Популарната екипа на Џекес повторно се враќа на филмското платно. Премиерата на нивниот најнов филм „Џекес засекогаш“ е закажана за 22 октомври оваа година, од страна на Парамаунт Пикчрс. Ова е петти филм во франшизата на „Џекес“ и претставува продолжение на „Џекес 3Д“ (2010). Во филмот како главни актери се појавуваат Џони Ноксвил, Стив-О, Крис Понтиус, Дејв

(Видео) Објавен трејлерот на „Џекес Засекогаш“, премиерата е закажана за октомври

(Видео) Објавен трејлерот на „Џекес Засекогаш“, премиерата е закажана за октомври

Популарната екипа на Џекес повторно се враќа на филмското платно. Премиерата на нивниот најнов филм „Џекес засекогаш“ е закажана за 22 октомври оваа година, од страна на Парамаунт Пикчрс. Ова е петти филм во франшизата на „Џекес“ и претставува продолжение на „Џекес 3Д“ (2010). Во филмот како главни актери се појавуваат Џони Ноксвил, Стив-О, Крис …