притисни ентер »

Се огласи Јелена Карлеуша: ЕВЕ ШТО КАЖА ЗА БОКИ 13

Се огласи Јелена Карлеуша: ЕВЕ ШТО КАЖА ЗА БОКИ 13

Откако македонските медиуми ја пренесоа веста на српски „ Курир “ дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку пари ѝ ги должел на Јелена Карлеуша, пејачката ексклузивно за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна

Се огласи Карлеуша: Дали Боки13 и должел пари?

Се огласи Карлеуша: Дали Боки13 и должел пари?

Откако македонските медиуми ја пренесоа веста на српски „Курир“ дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку пари ѝ ги должел на Јелена Карлеуша, пејачката во изјава за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна

Се огласи Јелена Карлеуша: ЕВЕ ШТО КАЖА ЗА БОКИ 13

Се огласи Јелена Карлеуша: ЕВЕ ШТО КАЖА ЗА БОКИ 13

Откако македонските медиуми ја пренесоа веста на српски „ Курир “ дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку пари ѝ ги должел на Јелена Карлеуша, пејачката ексклузивно за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна

Се огласи Јелена Карлеуша: Еве што кажа за Боки 13

Се огласи Јелена Карлеуша: Еве што кажа за Боки 13

Се огласи Јелена Карлеуша: Еве што кажа за Боки 13 Откако македонските медиуми ја пренесоа веста на српски „ Курир “ дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку пари ѝ ги должел на Јелена Карлеуша, пејачката ексклузивно за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. „Информациите

Српски Курир: Боки 13 рекетирал поради Јелена Карлеуша?

Српски Курир: Боки 13 рекетирал поради Јелена Карлеуша?

Српски Курир обелодени шокантна вистина. Имено српскиот весник пишува дека всушност првоосомничениот за случајот Рекет, Боки 13 всушност го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, многу блиска пријателка Јелена Карлеуша. Како што објави српски „Курир“, Боки 13 на неколку наврати позајмувал

СЕ ОГЛАСИ КАРЛЕУША ВО ВРСКА СО „РЕКЕТ“: Еве што кажа за Боки 13

СЕ ОГЛАСИ КАРЛЕУША ВО ВРСКА СО „РЕКЕТ“: Еве што кажа за Боки 13

По написите во српските медиуми дека Боки 13 влегол во peкет меѓудругото и за да и вpaти долгови на Јелена Карлеуша, од која наводно позajмувал поголеми cyми пари, се огласи српската фолк дива. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна груба лaгa. Бојан ниkoгаш од мене не позajмил пари. Ниkoгаш ништо не ми дoлжeл, ниту имам coзнанија

Се огласи Јелена Карлеуша: Откри дали Боки 13 ѝ должел пари

Се огласи Јелена Карлеуша: Откри дали Боки 13 ѝ должел пари

Откако македонските медиуми ја пренесоа веста на српски „ Курир “ дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку пари ѝ ги должел на Јелена Карлеуша, пејачката во изјава за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна

СЕ ОГЛАСИ КАРЛЕУША ВО ВРСКА СО „РЕКЕТ“: Еве што кажа за Боки 13

СЕ ОГЛАСИ КАРЛЕУША ВО ВРСКА СО „РЕКЕТ“: Еве што кажа за Боки 13

По написите во српските медиуми дека Боки 13 влегол во peкет меѓудругото и за да и вpaти долгови на Јелена Карлеуша, од која наводно позajмувал поголеми cyми пари, се огласи српската фолк дива. “Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна груба лaгa. Бојан ниkoгаш од мене не позajмил пари. Ниkoгаш ништо не ми дoлжeл, ниту имам coзнанија

Се огласи Карлеуша: „Боки не ми должи ниту денар“

Се огласи Карлеуша: „Боки не ми должи ниту денар“

По написите во српските медиуми дека Боки 13 влегол во рекет меѓудругото и за да и врати долгови на Јелена Карлеуша, од која наводно позајмувал поголеми суми пари, се огласи српската фолк дива. „Информациите што ги прочитавте во српските медиуми се апсолутна груба лага. Бојан никогаш од мене не позајмил пари. Никогаш ништо не ми должел, ниту имам сознанија

Карлеуша ексклузивно за „Репортер“: Лага е дека Боки 13 ми должи пари

Карлеуша ексклузивно за „Репортер“: Лага е дека Боки 13 ми должи пари

Откако српскиот весник „Курир“ вчера пишуваше дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра, бидејќи толку пари ѝ ги должел на фолк-ѕвездата Јелена Карлеуша, пејачката ексклузивно за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. Таа додава дека никогаш не му позајмила пари на Бојан, но и дека

Карлеуша: Бојан Јовановски не ми должи пари, ниту знам дека му должи на некого во Србија

Карлеуша: Бојан Јовановски не ми должи пари, ниту знам дека му должи на некого во Србија

По веста на српски „Курир“ што ја пренесоа македонските медиуми дека Бојан Јовановски го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку ѝ должел на српската пејачка Јелена Карлеуша, таа за „Репортер“ демантира демантира дека му дала пари и вели дека пишувањата се лага. Како што изјавила Карлеуша, никогаш не му позајмила пари на Бојан и жал

Карлеуша: Бојан Јовановски не ми должи пари, ниту знам дека му должи на некого во Србија

Карлеуша: Бојан Јовановски не ми должи пари, ниту знам дека му должи на некого во Србија

По веста на српски „Курир“ што ја пренесоа македонските медиуми дека Бојан Јовановски го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра бидејќи толку ѝ должел на српската пејачка Јелена Карлеуша, таа за „Репортер“ демантира демантира дека му дала пари и вели дека пишувањата се лага. Како што изјавила Карлеуша, никогаш не му позајмила пари на Бојан и жал

Боки рекетирал и заради Јелена Карлеуша?

Боки рекетирал и заради Јелена Карлеуша?

Српски Курир обелодени дека всушност првоосомничениот за случајот Рекет, Боки 13 всушност го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, многу блиска пријателка Јелена Карлеуша. Како што објави српски „Курир“, Боки 13 на неколку наврати позајмувал пари од Карлеуша, а кога западнал во финансиски

Карлеуша ексклузивно за „Репортер“: Лага е дека Боки 13 ми должи пари

Карлеуша ексклузивно за „Репортер“: Лага е дека Боки 13 ми должи пари

Откако српскиот весник „Курир“ вчера пишуваше дека Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1,5 милион евра, бидејќи толку пари ѝ ги должел на фолк-ѕвездата Јелена Карлеуша, пејачката ексклузивно за „ Репортер “ демантира дека му дала пари на Бојан Јовановски и вели дека пишувањата се лага. Таа додава дека никогаш не му позајмила пари на Бојан, но и дека

Боки рекетирал и заради Јелена Карлеуша?

Боки рекетирал и заради Јелена Карлеуша?

Српски Курир обелодени дека всушност првоосомничениот за случајот Рекет, Боки 13 всушност го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, многу блиска пријателка Јелена Карлеуша. Како што објави српски „Курир“, Боки 13 на неколку наврати позајмувал пари од Карлеуша, а кога западнал во финансиски

Спрски Курир: Боки 13 рекетирал за да ѝ врати пари на Јелена Карлеуша

Спрски Курир: Боки 13 рекетирал за да ѝ врати пари на Јелена Карлеуша

Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, според српски „Курир“ , многу блиска другарка – Јелена Карлеуша. Според „Курир“, кој се повикува на свој неименуван „извор“, Боки во повеќе наврати позајмувал поголеми суми пари од Карлеуша, а кога кариерата му тргнала низ брдо и западнал

Српски Курир ја реши мистеријата: Боки 13 рекетирал за да ѝ врати долг на Јелена Карлеуша

Српски Курир ја реши мистеријата: Боки 13 рекетирал за да ѝ врати долг на Јелена Карлеуша

Српски Курир пишува дека првоосомничениот во случајот „Рекет“, Бојан Јовановски Боки 13, всушност, го рекетирал бизнисменот Орце Камчев за 1,5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, многу блиска пријателка Јелена Карлеуша. Како што објави српски „Курир“, Боки 13 во неколку наврати позајмил пари од Карлеуша, а

(Видео) И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ВМЕШАНА ВО „РЕКЕТ“: Еве што се кpиe зад афepата „Рeкeт“

(Видео) И ЈЕЛЕНА КАРЛЕУША ВМЕШАНА ВО „РЕКЕТ“: Еве што се кpиe зад афepата „Рeкeт“

Дубиоза – Бојан Јовановски повеќе пати позajмувал големи cyми пари од неговата пријателка Јелена Карлеуша, а за да ги врати, тој решил , во договор со македонскиот државен врв вклучувајќи го и премиерот Заев, да peкетира богат бизнисмен за дури 1,5 милиони евра… Уапceниот македонски пpeзентер, бивш oyмен Бојан Јовановски, познат како Боки 13, го peкетирал

Според српски „Курир“, Боки 13 рекетирал за да ѝ врати пари на Јелена Карлеуша

Според српски „Курир“, Боки 13 рекетирал за да ѝ врати пари на Јелена Карлеуша

Боки 13 го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра за, меѓу другото, да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел на својата, според српски „Курир “ , многу блиска другарка – Јелена Карлеуша. Според „Курир“, кој се повикува на свој неименуван „извор“, Боки во повеќе наврати позајмувал поголеми суми пари од Карлеуша, а кога кариерата му тргнала низбрдо и западнал

И Јелена Карлеуша во „Рекет“: Боки 13 рекетирал зашто и должел голема сума пари (ФОТО)

И Јелена Карлеуша во „Рекет“: Боки 13 рекетирал зашто и должел голема сума пари (ФОТО)

Аферата „Рекет“ не престанува да биде во фокусот на регионалните медиуми. Така српски “Курир“ обелодени уште една шокантна вистина. Имено, српскиот портал на својата насловна страница пишува дека  првоосомничениот за случајот Рекет, Боки 13 всушност го рекетирал Орце Камчев за 1.5 милион евра, меѓу другото и за да ѝ ги врати парите што ѝ ги должел