притисни ентер »

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога СМЕ РЕКОРДЕРИ ПО БРОЈ НА ЗАГУБЕНИ ЖИВОТИ

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога СМЕ РЕКОРДЕРИ ПО БРОЈ НА ЗАГУБЕНИ ЖИВОТИ

Едно е што мисли власта, а друго е што говорат бројките. Ние немаме успешно справување со кризата кога сме рекордери  во регионот по починати лица на милион жители, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашното гостувањето на телевизија Клан. „Денес имаме нови дваесет и неколку заболени лица,  вчера имавме 37 новозаболени. Додека

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога СМЕ РЕКОРДЕРИ ПО БРОЈ НА ЗАГУБЕНИ ЖИВОТИ

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога СМЕ РЕКОРДЕРИ ПО БРОЈ НА ЗАГУБЕНИ ЖИВОТИ

Едно е што мисли власта, а друго е што говорат бројките. Ние немаме успешно справување со кризата кога сме рекордери  во регионот по починати лица на милион жители, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашното гостувањето на телевизија Клан. „Денес имаме нови дваесет и неколку заболени лица,  вчера имавме 37 новозаболени. Додека

МИЦКОСКИ: СДСМ се труди да ги задржи фотелјите ПО ЦЕНА НА ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

МИЦКОСКИ: СДСМ се труди да ги задржи фотелјите ПО ЦЕНА НА ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во емисијата „Клан Дебата“ на телевизијата Клан Македонија истакна дека по цена на здравјето на граѓаните, Владата на СДСМ се труди да ги задржат фотелјите. Според него стравот е голем бидејќи по поразот на следните парламентарни избори кога и да се случат тие ќе мора да одговараат

Мицкоски: Најбезбедно за здравјето на граѓаните е изборите да се во август или почеток на септември

Мицкоски: Најбезбедно за здравјето на граѓаните е изборите да се во август или почеток на септември

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во интервју за Клан Телевизија истакна дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. „Факт е дека датата за избори кои што ќе се случат треба да се донесе со компромис. И тука нема никаква дилема бидејќи тој

МИЦКОСКИ: СДСМ се труди да ги задржи фотелјите ПО ЦЕНА НА ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

МИЦКОСКИ: СДСМ се труди да ги задржи фотелјите ПО ЦЕНА НА ЗДРАВЈЕТО НА ГРАЃАНИТЕ

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во емисијата „Клан Дебата“ на телевизијата Клан Македонија истакна дека по цена на здравјето на граѓаните, Владата на СДСМ се труди да ги задржат фотелјите. Според него стравот е голем бидејќи по поразот на следните парламентарни избори кога и да се случат тие ќе мора да одговараат

Мицкоски: Најбезбедно за здравјето на граѓаните е изборите да се во август или почеток на септември

Мицкоски: Најбезбедно за здравјето на граѓаните е изборите да се во август или почеток на септември

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, во интервју за Клан Телевизија истакна дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. „Факт е дека датата за избори кои што ќе се случат треба да се донесе со компромис. И тука нема никаква дилема бидејќи тој

Мицкоски: Државата е рекордер по загубени животи од Ковид 19, имаме економија што пропаѓа, а СДСМ инсистира на избори

Мицкоски: Државата е рекордер по загубени животи од Ковид 19, имаме економија што пропаѓа, а СДСМ инсистира на избори

Мицкоски: Државата е рекордер по загубени животи од Ковид 19, имаме економија што пропаѓа, а СДСМ инсистира на избори Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ , Христијан Мицкоски во своето гостување во телевизија Клан рече дека постојат кредибилни светски институции, има лекари кои велат луѓе прерано за одржување на избори затоа што ние сеуште ги броиме луѓето кои на

„Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните“

„Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните“

„Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните“ Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето

Мицкоски: По цена на здравјето СДСМ се труди да ги задржи фотелјите, затоа што знаат дека по поразот мора да одговараат

Мицкоски: По цена на здравјето СДСМ се труди да ги задржи фотелјите, затоа што знаат дека по поразот мора да одговараат

Мицкоски: По цена на здравјето СДСМ се труди да ги задржи фотелјите, затоа што знаат дека по поразот мора да одговараат Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во емисијата „Клан Дебата“ на телевизијата Клан Македонија истакна дека по цена на здравјето на граѓаните, Владата на СДСМ се труди да ги задржат фотелјите. Според

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога сме рекордери по бројот на загубени животи

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога сме рекордери по бројот на загубени животи

Мицкоски: Немаме успешно справување со корона кога сме рекордери по бројот на загубени животи Едно е што мисли власта, а друго е што говорат бројките. Ние немаме успешно справување со кризата кога сме рекордери во регионот по починати лица на милион жители, рече претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски на вечерашното гостувањето на телевизија

Мицкоски: Август и септември е најдобар период за одржување избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Мицкоски: Август и септември е најдобар период за одржување избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски смета дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. Мицкоски вечерва во емисија на телевизија Клан, образложил дека кај СДСМ мислењето е поинаку. – Тие ценат дека нивниот министер за здравство има определена симпатија

Мицкоски: Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓанитe

Мицкоски: Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓанитe

Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. „Ние цениме дека крајот на август, почетокот на септември можеби би биле добри дати за одржување на изборите од позиција

Мицкоски: Август и септември најдобри периоди за избори

Мицкоски: Август и септември најдобри периоди за избори

Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. „Факт е дека датата за избори кои што ќе се случат треба да се донесе со компромис. И тука нема никаква дилема бидејќи

Мицкоски: Август и септември најдобар период за одржување на избори, тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Мицкоски: Август и септември најдобар период за одржување на избори, тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Да ја потсетам македонската јавност дека ние практично сме рекордери и по една друга категорија, а тоа е бројот на луѓе кои што за жал го загубиле својот живот, тука сме апсолутно рекордери на Балканот, рече Мицкоски. Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на

Мицкоски: Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Мицкоски: Август и септември цениме дека е најдобар период за одржување на избори, затоа што тогаш е најбезбедно за здравјето на граѓаните

Да ја потсетам македонската јавност дека ние практично сме рекордери и по една друга категорија, а тоа е бројот на луѓе кои што за жал го загубиле својот живот, тука сме апсолутно рекордери на Балканот, рече Мицкоски. Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на

Мицкоски: Од аспект на заштита на здравјето на граѓаните, крајот на август или почетокот на септември се идеални за избори

Мицкоски: Од аспект на заштита на здравјето на граѓаните, крајот на август или почетокот на септември се идеални за избори

Вечерва во емисијата на телевизија Клан, претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски посочи дека крајот на август и почетокот на септември би бил добар период за одржување на избори од позиција на заштита на здравјето на граѓаните. „Ние цениме дека крајот на август, почетокот на септември можеби би биле добри дати за одржување на изборите од позиција

Мицкоски: Бројот на новозаболени од коронавирус расте заради глумењето нормалност од страна на власта

Мицкоски: Бројот на новозаболени од коронавирус расте заради глумењето нормалност од страна на власта

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски во своето гостување во телевизија Клан рече дека постојат кредибилни светски институции, има лекари кои велат луѓе прерано за одржување на избори затоа што ние сеуште ги броиме луѓето кои на дневна основа се инфицирани и ние сме апсолутни рекордери на Балканот. „Да ја потсетам македонската јавност дека ние