притисни ентер »

Радев оди како независен кандидат за претседател

Радев оди како независен кандидат за претседател

Во Националната палата на културата во Софија се одржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Во трка за уште еден мандат: Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во трка за уште еден мандат: Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

РАДЕВ ОДИ КАКО НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ Јотова е номинирана за кандидат за потпретседател на Бугарија

РАДЕВ ОДИ КАКО НЕЗАВИСЕН КАНДИДАТ ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ Јотова е номинирана за кандидат за потпретседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се одржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Иницијативен комитет го предложи Румен Радев за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Румен Радев е предложен за независен кандидат за претседател на Бугарија

Румен Радев е предложен за независен кандидат за претседател на Бугарија

Во Националната палата на културата во Софија се оддржа основачко собрание на кое иницијативен комитет ги предложи Румен Радев и Илијана Јотова за независни кандидати за претседател и потпретседател на Бугарија. Меѓу присутните беше познатата актерка Цветана Манева, генерал Михо Михов, поранешен шеф на воздухопловните сили, кој беше амбасадор на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија на изборите во ноември

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија на изборите во ноември

Мислам дека е крајно време Борисов да престане да ја користи својата партија како штит и да ја одбрани честа со кандидатурата за претседател. Ова денеска пред новинарите го изјави претседателот Румен Радев, пишува  БГНЕС. Според Радев, аргументот на другите партии, а особено на ГЕРБ, да не номинираат кандидати за претседателските  избори, за да не

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата, јави дописникот на МИА од Софија. Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“. Апелот до поранешниот бугарски премиер Борисов го упати

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата, јави дописникот на МИА од Софија. Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“. Апелот до поранешниот бугарски премиер Борисов го упати

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата, јави дописникот на МИА од Софија. Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата, јави дописникот на МИА од Софија. Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“. Апелот до поранешниот бугарски премиер Борисов го упати

РУМЕН РАДЕВ: Борисов да не ја користи својата партија како штит и да се кандидира за претседател

РУМЕН РАДЕВ: Борисов да не ја користи својата партија како штит и да се кандидира за претседател

Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата. Како што пренесува БГНЕС , Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“. Апелот до поранешниот бугарски премиер Борисов го упати за време

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Радев го повика Борисов да се кандидира за претседател на Бугарија

Бугарскиот претседател Румен Радев го повика лидерот на ГЕРБ, Бојко Борисов, да се кандидира за шеф на државата, јави дописникот на МИА од Софија. Радев смета дека „крајно време е Борисов да не ја користи својата партија како штит и да ја одбрани нејзината чест со кандидирање за претседател“. Апелот до поранешниот бугарски премиер Борисов го упати