притисни ентер »

Човекот со три нозе и два полови органи! (ВИДЕО)

Човекот со три нозе и два полови органи! (ВИДЕО)

Човекот со три нозе и два полови органи! (ВИДЕО) Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот

(ВИДЕО) Човекот со три нозе и два полови органа!

(ВИДЕО) Човекот со три нозе и два полови органа!

Роден е во Сицилија во 1889 година како 12 дете на италијанското  смејство Лентини. Кога се родил малкумина му давале шанса за преживување бидејќи имал вродена аномалија, односно на неговото тело имало три нозе и два полови органа. Кога имал осум години неговото семејството се преселило во САД, а малиот Френк бил оставен во дом за деца со посебни потреби