Мазник со сирење

Се замесува убаво меко тесто. Се меси подолго време. Се остава да одмори 15-20 мин.. Се дели на 6 дела. Од секој дел по 2 топчиња. Се расукуваат колку плитко тањирче, се премачкуваат со по малку маргарин, а одозгора со масло. Значи се спојуваат две по две, измеѓу маргарин, а одозгора масло. Се оставаат најмалку 30 мин. да отстојат. Потоа се развлекуваат,