притисни ентер »

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите, којашто се одржува во Лондон учествуваше на тркалезната маса „Кампања за слобода на медиумите: кон 2020 – одржување на влијанието“. На оваа сесија претставници на Обединето Кралство и на Канада заедно

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите, којашто се одржува во Лондон учествуваше на тркалезната маса „Кампања за слобода на медиумите: кон 2020 – одржување на влијанието“. На оваа сесија претставници на Обединето Кралство и на Канада заедно

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите, којашто се одржува во Лондон учествуваше на тркалезната маса „Кампања за слобода на медиумите: кон 2020 – одржување на влијанието“. На оваа сесија претставници на Обединето Кралство и на Канада заедно

Главна цел на Владата останува професионалното новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Главна цел на Владата останува професионалното новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите, којашто се одржува во Лондон учествуваше на тркалезната маса „Кампања за слобода на медиумите: кон 2020 – одржување на влијанието“. На оваа сесија претставници на Обединето Кралство и на Канада заедно

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално и квалитетно новинарство

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално и квалитетно новинарство

Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од меѓународната конференција за слободата на медиумите во лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи Министерот Поповски во своето обраќање во рамките на националните изјави, покажа дека демократиите

Поповски од Лондон: За една година од последните стигнавме на врвот во регионот

Поповски од Лондон: За една година од последните стигнавме на врвот во регионот

Embedded video for Поповски од Лондон: За една година од последните стигнавме на врвот во регионот – Го ослободивме медиумскиот простор и гарантиравме целосна слобода на медиумите без никаков притисок. Се определивме за нулта толеранција за напади и насилство врз новинарите и медиумските работници. Даваме целосна поддршка за само регулација и почитување

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално и квалитетно новинарство

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално и квалитетно новинарство

Тоа не останало незабележано, и продолжи Поповски, Владата на Република Северна Македонија е прогласена за најотворена меѓу владите во регионот во 2017-та година, за разлика од последното место во 2016-та година. Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство

Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство

Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Северна Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите во Лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи

Министерот Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Северна Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите во Лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи

Поповски од Лондон: Наша цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски од Лондон: Наша цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Северна Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите во Лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи

Поповски од Лондон: Наша цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски од Лондон: Наша цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Северна Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите во Лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи

Министерот Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот Поповски од Лондон: Наша главна цел останува професионално, квалитетно, новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Професионалното, квалитетно новинарство останува главна цел на Република Северна Македонија. Новинарство кое се спротивставува на влијанијата на центрите на моќ, изјави на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите во Лондон, министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност Роберт Поповски. Конференцијата, посочи

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Поповски: Наша главна цел останува професионално новинарство ослободено од влијанија на центрите на моќ

Министерот задолжен за комуникации, отчетност и транспарентност, Роберт Поповски, на вториот ден од Меѓународната конференција за слободата на медиумите, којашто се одржува во Лондон учествуваше на тркалезната маса „Кампања за слобода на медиумите: кон 2020 – одржување на влијанието“. На оваа сесија претставници на Обединето Кралство и на Канада заедно

Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Заложба со која земјите потписнички се обврзуваат да работат заедно во заштитата на слободата на медиумите. Учесниците на Конференцијата се обврзаа да зборуваат и да дејствуваат заедно, формирајќи Коалиција за слобода на медиумите за поддршка и истакнување на фундаменталната важност на слободата на медиумите за безбедноста, просперитетот и благосостојбата

Македонија стана дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Македонија стана дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Со оваа Глобална заложба, земјите меѓу другото се обврзуваат и заедно да интервенираат на највисоко ниво со владите на земјите каде што слободата на медиумите е во опасност. Министерот за надворешни работи Никола Димитров, денеска во Лондон на вториот ден од Меѓународната конференција за слобода на медиумите, во име на Република Северна Македонија

Меѓународна конференција за медиумите во Лондон: Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Меѓународна конференција за медиумите во Лондон: Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Во Лондон денеска на вториот ден од Меѓународната конференција за слобода на медиумите, во име на Република Македонија, министерот за надворешни работи Никола Димитров ја потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите, со која земјите се обврзуваат да работат заедно во заштитата на слободата на медиумите. – Учесниците на конференцијата се обврзаа

Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, денеска во Лондон на вториот ден од Меѓународната конференција за слобода на медиумите, во име на Република Северна Македонија ја потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите, со која земјите потписнички се обврзуваат да работат заедно во заштитата на слободата на медиумите. Учесниците на Конференцијата

Димитров потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите

Димитров потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите

Министерот за надворешни работи Никола Димитров, денеска во Лондон на вториот ден од Меѓународната конференција за слобода на медиумите, во име на Македонија ја потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите. Заложба со која земјите потписнички се обврзуваат да работат заедно во заштитата на слободата на медиумите. Учесниците на Конференцијата

(ВИДЕО) Северна Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите на Меѓународната конференција за слобода на медиумите во Лондон

(ВИДЕО) Северна Македонија дел од Глобалната заложба за слобода на медиумите на Меѓународната конференција за слобода на медиумите во Лондон

Денеска во Лондон, на вториот ден од Меѓународната конференција за слобода на медиумите, во име на Република Северна Македонија, министерот за надворешни работи Никола Димитров ја потпиша Глобалната заложба за слобода на медиумите, со којашто земјите се обврзуваат да работат заедно во заштитата на слободата на медиумите. Учесниците на Конференцијата