притисни ентер »

(видео) МЕДЕНА ВО ХОЛИВУД: Мојата земја се вика Македонија и е домаќин на најстариот филмски фестивал

(видео) МЕДЕНА ВО ХОЛИВУД: Мојата земја се вика Македонија и е домаќин на најстариот филмски фестивал

Срамота е овие големи уметници и очигледно добри луѓе било кој да ги меша во политика. Оставете ги раат, радувајте им се на успехот и не им замерувајте што нивната Медена земја се вика Македонија, порачуваат од македонската екипа во Холивуд. Со среќа на Оскарите!- се вели во објавата на Фејсбук. https://www.youtube.com/watch?time_continue=14&v=ngtZWu8fVMo&feature=emb_logo