притисни ентер »

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Во Скопје утре и задутре ќе има посебен сообраќаен режим поради посетата на претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лаен. „Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје. Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до сите граѓани

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Во Скопје утре и задутре ќе има посебен сообраќаен режим поради посетата на претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лаен. „Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје. Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до сите граѓани

Посебен режим на сообраќај утре и задутре во Скопје, поради посетата на Урсула фон дер Лајен

Посебен режим на сообраќај утре и задутре во Скопје, поради посетата на Урсула фон дер Лајен

Од Министерството за внатрешни работи најавуваат дека утре и задутре во Скопје ќе има посебен сообраќаен режим. „На 28.09.2021 (вторник) и 29.09.2021(среда) во официјална посета на Република Северна Македонија ќе биде делегација предводена од претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. Од тие причини Секторот за внатрешни работи

Европскиот врв доаѓа во Скопје со порака дека регионот е на агендата на Брисел

Европскиот врв доаѓа во Скопје со порака дека регионот е на агендата на Брисел

Embedded video for Европскиот врв доаѓа во Скопје со порака дека регионот е на агендата на Брисел Спорот со Бугарија  и негово надминување ќе биде главна тема за разговорите меќу претседателката на Европската Комисија, Урсула фон дер Лајен и македонските лидери.  Во кој правец ќе се движат разговорите, дали ќе има пораки само до Македонија или и до

Посебен режим на сообраќај во Скопје утре и во среда

Посебен режим на сообраќај во Скопје утре и во среда

Утре и во среда ќе има посебен режим на сообраќај во Скопје, информираат од Министерството за внатрешни работи. Секторот за внатрешни работи Скопје, ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје поради официјална посета на делегација предводена од претседателката на Европската комисија,

Посетата на Урсула фон дер Лајен ќе го измести сообраќајот во Скопје

Посетата на Урсула фон дер Лајен ќе го измести сообраќајот во Скопје

Утре и во среда ќе има посебен режим на сообраќај во Скопје, информираат од Министерството за внатрешни работи. Секторот за внатрешни работи Скопје, ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје поради официјална посета на делегација предводена од претседателката на Европската комисија,

Посебен режим на сообраќај вторник и среда во Скопје

Посебен режим на сообраќај вторник и среда во Скопје

На 28.09.2021 (вторник) и 29.09.2021(среда) во официјална посета на Република Македонија  ќе биде делегација предводена од претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. Од  тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје

Поради официјална посета на Урсула фон дер Лајен во Скопје, утре и задутре во главниот град ќе има посебен сообраќаен режим

Поради официјална посета на Урсула фон дер Лајен во Скопје, утре и задутре во главниот град ќе има посебен сообраќаен режим

Поради официјална посета на Урсула фон дер Лајен во Скопје, утре и задутре во главниот град ќе има посебен сообраќаен режим На 28.09.2021 (вторник) и 29.09.2021(среда) во официјална посета на Република Македонија ќе биде делегација предводена од претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. Од тие причини Секторот за внатрешни работи

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Посебен сообраќаен режим утре и задутре во Скопје поради посетата на шефицата на Европската комисија

Во Скопје утре и задутре ќе има посебен сообраќаен режим поради посетата на претседателката на Европската комисија, Урсула фон дер Лаен. „Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје. Секторот за внатрешни работи Скопје апелира до сите граѓани

Посебен режим на сообраќај во Скопје утре и во среда

Посебен режим на сообраќај во Скопје утре и во среда

Утре и во среда ќе има посебен режим на сообраќај во Скопје, информираат од Министерството за внатрешни работи. Секторот за внатрешни работи Скопје, ќе преземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град Скопје поради официјална посета на делегација предводена од претседателката на Европската комисија,

Дел од улиците во Скопје утре и задутре ќе бидат затворени за сообраќај

Дел од улиците во Скопје утре и задутре ќе бидат затворени за сообраќај

Министерството за внатрешни работи информира дека утре и задутре во официјална посета на Република Северна Македонија  ќе биде делегација предводена од претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. Од тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно

Посебен режим на сообраќај утре и задутре во Скопје

Посебен режим на сообраќај утре и задутре во Скопје

На 28.09.2021 (вторник) и 29.09.2021(среда) во официјална посета на Република Северна Македонија ќе биде делегација предводена од претседателката на Европската комисија Урсула фон дер Лајен. Од  тие причини Секторот за внатрешни работи Скопје ќе превземе мерки за посебен режим на сообраќајот по сообраќајниците на поширокото централно подрачје на град