притисни ентер »

Продолжува 32-та собраниска седница

Продолжува 32-та собраниска седница

Продолжува 32-та собраниска седница Во Собрание денеска од 12:00 часот продолжува 32та седница. Од 48 точки на дневен ред, не се разгледани уште околу дваесетина од повеќе области.

Продолжува 32-та собраниска седница

Продолжува 32-та собраниска седница

– Во Собрание денеска од 12:00 часот продолжува 32та седница. Од 48 точки на дневен ред, не се разгледани уште околу дваесетина од повеќе области.

Продолжува 32-та собраниска седница

Продолжува 32-та собраниска седница

Во Собрание денеска од 12:00 часот продолжува 32та седница. Од 48 точки на дневен ред, не се разгледани уште околу дваесетина од повеќе области. см/нд/ Скопје, 8 април 2021 (МИА)

Продолжува 32-та собраниска седница

Продолжува 32-та собраниска седница

Во Собрание денеска од 12:00 часот продолжува 32та седница. Од 48 точки на дневен ред, не се разгледани уште околу дваесетина од повеќе области.