притисни ентер »

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за читање и следење, но и за комуникација и соработка со свои прилози преку мејлот [email protected], соопшти

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за читање и следење, но и за комуникација и соработка со свои прилози преку мејлот [email protected] , соопшти

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Креативна домашна работилница – едукативен портал на „Феникс“

Издавачката куќа „Феникс“ на својата веб-страница покренува специјален едукативен и креативен портал „Креативна домашна работилница“. – Во услови на изнудена и привремена изолација, сите граѓани, и млади и возрасни, ќе имаат дополнителен простор за читање и следење, но и за комуникација и соработка со свои прилози преку мејлот [email protected], соопшти