притисни ентер »

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Канцеларката Меркел, претседателот Макрон и останатите 25 лидери не земјите членки од европското семејство, им одадоа признание на граѓаните на нашата земја за постигнатиот напредок, ја истакнаа посветеноста и визионерското лидерство на Владата и ги поздравија забележителните реформи. Ова не е подарок, туку валоризација за нашата посветеност и потврда

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Во овие исклучително тешки околности за сите нас, за Европа, за целиот свет, исправени пред здравствениот предизвик и економските последици од него, лидерите на ЕУ одлучија да почнеме преговори за членство во новното семејство, вели заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновск, за одлуката на европските лидери кои ја потврдија одлуката

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Во овие исклучително тешки околности за сите нас, за Европа, за целиот свет, исправени пред здравствениот предизвик и економските последици од него, лидерите на ЕУ одлучија да почнеме преговори за членство во новното семејство, вели заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновск, за одлуката на европските лидери кои ја потврдија одлуката

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Жерновски за одлуката на ЕУ: Ова е победа над сите кои правеа сè за да не успееме

Во овие исклучително тешки околности за сите нас, за Европа, за целиот свет, исправени пред здравствениот предизвик и економските последици од него, лидерите на ЕУ одлучија да почнеме преговори за членство во новното семејство, вели заменик министерот за надворешни работи, Андреј Жерновск, за одлуката на европските лидери кои ја потврдија одлуката

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Канцеларката Меркел, претседателот Макрон и останатите 25 лидери не земјите членки од европското семејство,  им одадоа признание на граѓаните на нашата земја за постигнатиот напредок. ја истакнаа посветеноста и визионерското лидерство на Владата и ги поздравија забележителните реформи. Ова не е подарок, туку валоризација за нашата посветеност и потврда

Жерновски: Лидерите на ЕУ го потврдија постигнатиот успех на државата

Жерновски: Лидерите на ЕУ го потврдија постигнатиот успех на државата

Канцеларката Меркел, претседателот Макрон и останатите 25 лидери не земјите членки од европското семејство, им одадоа признание на граѓаните на нашата земја за постигнатиот напредок, ја истакнаа посветеноста и визионерското лидерство на Владата и ги поздравија забележителните реформи. Ова не е подарок, туку валоризација за нашата посветеност и потврда

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Жерновски: Европските лидери заедно со нашите граѓани

Канцеларката Меркел, претседателот Макрон и останатите 25 лидери не земјите членки од европското семејство,  им одадоа признание на граѓаните на нашата земја за постигнатиот напредок, ја истакнаа посветеноста и визионерското лидерство на Владата и ги поздравија забележителните реформи. Ова не е подарок, туку валоризација за нашата посветеност и потврда

Жерновски: Во овие тешки моменти, лидерите на ЕУ одлучија да ги започнеме преговорите за членство во нивното семејство

Жерновски: Во овие тешки моменти, лидерите на ЕУ одлучија да ги започнеме преговорите за членство во нивното семејство

„Канцеларката Меркел, претседателот Макрон и останатите 25 лидери на земјите членки од европското семејство, вечерва им одадоа признание на граѓаните на нашата земја за постигнатиот напредок, ја истакнаа посветеноста и визионерското лидерство на Владата и ги поздравија постигнатите реформи. Ова не е подарок, туку валоризација за нашата посветеност