притисни ентер »

Мадуро: Болсонаро  сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

Мадуро: Болсонаро сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го обвини бразилскиот колега, екстремниот десничар Жаир Болсонаро дека сака „вооружен судир“ помеѓу двете земји. “Болсонаро ги подготвува бразилските вооружени сили за вооружен судир со Венецуела, поддржувајќи терористичка група, која нападна една касарна на нашата војска”, изјави Мадуро пред странските медиуми

Мадуро: Фашистот Болсонаро сака „вооружен судир“ меѓу Венецуела и Бразил

Мадуро: Фашистот Болсонаро сака „вооружен судир“ меѓу Венецуела и Бразил

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го обвини бразилскиот колега, екстремниот десничар Жаир Болсонаро дека сака „вооружен судир” помеѓу двете земји. – Болсонаро подготвува бразилските вооружени сили за вооружен судир со Венецуела, поддржувајќи терористичка група, која нападна една касарна на нашата војска – изјави Мадуро пред странските медиуми

Мадуро: Болсонаро дека сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

Мадуро: Болсонаро дека сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го обвини бразилскиот колега, екстремниот десничар Жаир Болсонаро дека сака „вооружен судир“ помеѓу двете земји Каракас, 15 февруари 2020 (МИА) – Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го обвини бразилскиот колега, екстремниот десничар Жаир Болсонаро дека сака „вооружен судир“ помеѓу двете земји. – Болсонаро

Мадуро: Болсонаро дека сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

Мадуро: Болсонаро дека сака војна помеѓу Венецуела и Бразил

– Претседателот на Венецуела, Николас Мадуро го обвини бразилскиот колега, екстремниот десничар Жаир Болсонаро дека сака „вооружен судир“ помеѓу двете земји. – Болсонаро подготвува бразилските вооружени сили за вооружен судир со Венецуела, поддржувајќи терористичка група, која нападна една касарна на нашата војска, изјави Мадуро пред странските медиуми