притисни ентер »

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Заменик претседателот на Владата и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и Еврокомесарот задолжен за миграции, Димитрис Аврамопулос го потпишаа Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба против тероризмот во Западен Балкан. На прес-конференцијата по повод потпишувањето, министерот Спасовски нагласи дека Заедничкиот акциски

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Македонија

Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. – Овој договор е имплементација на низа мерки кои што

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Заменик претседателот на Владата и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и Еврокомесарот задолжен за миграции, Димитрис Аврамопулос го потпишаа Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба против тероризмот во Западен Балкан. На прес-конференцијата по повод потпишувањето, министерот Спасовски нагласи дека Заедничкиот акциски

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Македонија го потпиша Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба против тероризмот во Западен Балкан

Македонија го потпиша Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба против тероризмот во Западен Балкан

Заменик претседателот на Владата на Република Северна Македонија и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и Еврокомесарот задолжен за миграции, внатрешни работи и државјанство Димитрис Аврамопулос денеска го потпишаа Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба проти тероризмот во Западен Балкан, помеѓу Европската комисија

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Спасовски и еврокомесарот Аврамопулос потпишаа спогодба за борба против тероризмот во Западен Балкан

Заменик претседателот на Владата и министер за внатрешни работи Оливер Спасовски и Еврокомесарот задолжен за миграции, Димитрис Аврамопулос го потпишаа Аранжманот за спроведување на Заедничкиот акциски план за борба против тероризмот во Западен Балкан. На прес-конференцијата по повод потпишувањето, министерот Спасовски нагласи дека Заедничкиот акциски

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки кои што ќе значат ефикасност во справувањето со тероризмот, со размената на информации и една заедничка политика која што ќе значи

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

Спасовски: Нема ризик од конкретен терористички акт во Северна Македонија

– Северна Македонија и Европската Комисија денеска во Брисел потпишаа заеднички акциски план во делот на борбата против тероризмот. Иако нашата земја не се соочува со конкретен ризик од терористички акт, вели министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски, предизвикот лежи во нејзината стратешка положба. -Овој договор е имплементација на низа мерки