ФОТО: Киргијос отиде предалеку со навредите: Ја навреди мајката на Каспер Руд

Ник Киргијос повторно отиде чекор подалеку со своето однесување, и овој пат ја навреди мајката на друг тенисер, па наскоро се покаја. Австралиецот не негува непочитување само кон Новак Ѓоковиќ, туку и кон другите успешни колеги. Ник Киргијос си даде право уште еднаш да навредува друг тенисер, овој пат тоа беше 12 -тиот рекет во светот, Каспер Руд,