притисни ентер »

(Видео) Јадел храна со поминат рок цела година – Неговата изјава треба да не замисли сите!

(Видео) Јадел храна со поминат рок цела година – Неговата изјава треба да не замисли сите!

Скот Неш е основач и сопственик на американските маркети „Мамс органик“ и одлучил една година да јаде расипана храна за да докаже дека роковите на траење не значат ништо. Пиев јогурт на кој му беше истечен рокот. Изгледаше и мирисаше добро. Рокот му имаше поминато пред дури 6 месеци, па помислив дека тука нешто не е во ред. Потоа почнав да го правам