притисни ентер »

ВМРО-ДПМНЕ: Докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка

ВМРО-ДПМНЕ: Докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка

Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка со цел да ги доведе во заблуда граѓаните на Република Македонија во врска со убиството на Мартин Нешковски, реагира ВМРО-ДПМНЕ на прес-конференцијата на Костадин Ацевски

ВМРО-ДПМНЕ: Убиецот на Нешковски поради блискоста со Заев не е во Идризово

ВМРО-ДПМНЕ: Убиецот на Нешковски поради блискоста со Заев не е во Идризово

ВМРО-ДПМНЕ со реакција по соопштението на СДСМ за Нешковски. - Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка со цел да ги доведе во заблуда граѓаните на Република Македонија во врска со убиството на Мартин Нешковски

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да одговори каде е сега убиецот на Нешковски

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ да одговори каде е сега убиецот на Нешковски

Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка со цел да ги доведе во заблуда граѓаните на Република Македонија во врска со убиството на Мартин Нешковски. Заради неговата измама и манипулација 40-тина полициски

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мора да одговара за поттикнување на кривично дело

ВМРО-ДПМНЕ: Заев мора да одговара за поттикнување на кривично дело

Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка со цел да ги доведе во заблуда граѓаните на Република Македонија во врска со убиството на Мартин Нешковски. Заради неговата измама и манипулација 40-тина полициски

„СДСМ да одговори каде е сега убиецот на Нешковски и дали заради неговата блискост со Заев не ја издржува казната во Идризово“

„СДСМ да одговори каде е сега убиецот на Нешковски и дали заради неговата блискост со Заев не ја издржува казната во Идризово“

„СДСМ да одговори каде е сега убиецот на Нешковски и дали заради неговата блискост со Заев не ја издржува казната во Идризово“ Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно изнел скратена и монтирана снимка со цел да ги доведе во заблуда граѓаните

„СДСМ треба да одговори каде е сега убиецот на Мартин Нешковски, Игор Спасов и дали заради неговата блискост со Заев и срдечниот поздрав во затворот истиот не ја издржува казната во затворот Идризово“

„СДСМ треба да одговори каде е сега убиецот на Мартин Нешковски, Игор Спасов и дали заради неговата блискост со Заев и срдечниот поздрав во затворот истиот не ја издржува казната во затворот Идризово“

„СДСМ треба да одговори каде е сега убиецот на Мартин Нешковски, Игор Спасов и дали заради неговата блискост со Заев и срдечниот поздрав во затворот истиот не ја издржува казната во затворот Идризово“ Зоран Заев мора кривично да одговара за поттикнување. Со објавената интегрална снимка се гледа дека докажаниот манипулатор и лажго Заев свесно и намерно

АНАЛИЗА НА ЈАНЕВСКИ: Како Заев го урна СЈО и дали треба да оди пред суд за Мартин Нешковски!?

АНАЛИЗА НА ЈАНЕВСКИ: Како Заев го урна СЈО и дали треба да оди пред суд за Мартин Нешковски!?

Дарко ЈАНЕВСКИ Неколку дена срамен молк ја обвива државата по објавување на целосниот разговор меѓу Никола Груевски и Гордана Јанкуловкса и останатите по убиството на Мартин Нешковски. Молчат сите, залиени им се устите, освен префрлувањата кои тука и таму ќе ги изнесе некој на социјалните мрежи. Но, молкот не се однесува на обичниот човек. Молкот