притисни ентер »

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц на цигари мерката притвор ќе ја издржуваат во затворот во Прилеп. Завчера околу 19 часот во близина на див премин на границата меѓу Македонија

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

ОСУМ ДЕНА ПРИТВОР ЗА ГРАДОНАЧАЛНИКОТ НА НОВО СЕЛО ЗА ШВЕРЦ НА ЦИГАРИ

На градоначалникот на Општина Ново Село Боро Стојчев и уште три лица осомничени за шверц на цигари им е одредена мерка осумдневен притвор, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Вчера попладне петмината осомничени беа донесени во Основниот суд во Струмица, во присуство на адвокат, каде

Одреден притвор за градоначалникот на Ново Село, шверцувал цигари со членови на семејството

Одреден притвор за градоначалникот на Ново Село, шверцувал цигари со членови на семејството

Судија во претходна постапка во Основниот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Стојчев, вчера бил уапсен откако полицијата пресретнала

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

Одреден притвор за градоначалникот на Ново Село, шверцувал цигари со членови на семејството

Одреден притвор за градоначалникот на Ново Село, шверцувал цигари со членови на семејството

Одреден притвор за градоначалникот на Ново Село, шверцувал цигари со членови на семејството Судија во претходна постапка во Основниот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Струмица, 12 јули 2018 (МИА) - Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градоначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село

Осумдневен притвор и детали за апсењето на градоначалникот Ново Село

Осумдневен притвор и детали за апсењето на градоначалникот Ново Село

Градoначалникот на Ново Село, Боро Стојчев, доби осумдневен притвор од струмичкиот суд по полициската акција која разбиваше шверц на цигари на самото место Притвор им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Осум дена притвор за градоначалникот на Ново Село

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за шверц

Шверц на цигари: Градоначалникот на Ново Село доби 8 дена притвор во затворот во Прилеп

Шверц на цигари: Градоначалникот на Ново Село доби 8 дена притвор во затворот во Прилеп

Судија во претходна постапка во Основиот суд во Струмица му одреди мерка осумдневен притвор на градначалникот на Ново Село, Боро Стојчев. Истата мерка им е одредена и на останатите три лица, а на едно лице му е одземена патната исправа и треба еднаш неделно да се јавува во Судот во Струмица. Градоначалникот на Ново Село и останатите осомничени за