притисни ентер »

Улицата „Новопроектирана“ 3 во Тафталиџе еден обележана со нова сигнализација

Улицата „Новопроектирана“ 3 во Тафталиџе еден обележана со нова сигнализација

На новопробиената улица „Новопроектирана“ 3 во Тафталиџе 1 денеска беа обележани хоризонтална и вертикална сигнализација. Општина Карпош информира дека се бележат пешачките премини, а се поставуваат и сообраќајни знаци, со цел да се зголеми безбедноста во сообраќајот. -Улицата е во должина од 142 метри и во широчина од девет метри и е меѓу пофреквентните

Нова сигнализација на „Новопроектирана“

Нова сигнализација на „Новопроектирана“

Општина Карпош обележува хоризонтална и вертикална сигнализација на новопробиената улица „Новопроектирана“ 3 во Тафталиџе 1. Се бележат пешачките премини, а се поставуваат и сообраќајни знаци, со цел поголема безбедност на сите учесници во сообраќајот. Улицата е во должина од 142 метри  и девет метри широчина и е меѓу пофреквентните сообраќајници во