Проблем автор Mena Karafiloska Таан алва корпички

Се зема мекото, медот и шеќерот се' меша убаво. Се додава топена чоколада, бисквитите, лечниците, какаото и таан алвата Дониа. Се меша сето заедно и се става во корпички од обланда. Одозгора се прелева со растопена чоколада со 2 лажици масло и рандана бела и црна чоколада. За цветовите потребно е прво локумот да се измеша убаво со нишесте и се сучи