притисни ентер »

“Сите не се битни, тоа еобична жабобаруштина“! ЈК удрила како никогаш до сега, единствено таа има влијание на ова (фото)

“Сите не се битни, тоа еобична жабобаруштина“! ЈК удрила како никогаш до сега, единствено таа има влијание на ова (фото)

Без влакна на јазик Пејкачката Јелена Карлеуша не престанува да ја шокира јавноста од ден на ден, било со стајлингот, однесување, објавувања... Овој пат жестоко ги исповоцирала сите. Имено, овие денови имаше наводи дека социјалната мрежа Твитер била рушена од хакери, но Карлеуша имала свој коментар во врска со тоа. - Твитер во Србија без мене не постои

“Сите не се битни, тоа е обична жабобаруштина“! ЈК удрила како никогаш до сега, единствено таа има влијание на ова (фото)

“Сите не се битни, тоа е обична жабобаруштина“! ЈК удрила како никогаш до сега, единствено таа има влијание на ова (фото)

Без влакна на јазик Пејкачката Јелена Карлеуша не престанува да ја шокира јавноста од ден на ден, било со стајлингот, однесување, објавувања... Овој пат жестоко ги исповоцирала сите. Имено, овие денови имаше наводи дека социјалната мрежа Твитер била рушена од хакери, но Карлеуша имала свој коментар во врска со тоа. - Твитер во Србија без мене не постои