притисни ентер »

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија: Жалиме што Заев за себе ги приграбил руските пари наменети за партии и навивачки групи

Единствена Македонија: Жалиме што Заев за себе ги приграбил руските пари наменети за партии и навивачки групи

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случај, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Власта под руско влијание: Царина ја стопирала истрагата за комбинатот на русинот Савидис!

Власта под руско влијание: Царина ја стопирала истрагата за комбинатот на русинот Савидис!

Царинската управа ја стопирала истрагата против тутунскиот комбинат „СЕКЕ“, кој е во сопственост на контроверзниот руски бизнисмен близок до Путин, Иван Савидис. Како што дознава „Економски Лидер“ од извори во Царина, против фирмата на Савидис лани била отворена истрага од Царинската управа заради нејзина поврзаност со фирми ќерки во Грција и Бугарија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Единствена Македонија до Заев: Зошто си ги украл руските пари само за себе, требаше да си ги поделиме

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР. Пред неколку дена излегоа информации

Јанко Бачев ги бара од Заев руските пари кои му биле ветени!

Јанко Бачев ги бара од Заев руските пари кои му биле ветени!

Зоран Заев за време на протестите пред Собранието во јуни годинава јавно кажуваше дека во Македонија се финансираат партии и навивачки групи со руски пари преку рускиот бизнисмен со грчко потекло Иван Савидис. Притоа, министерот во МВР Спасовски вети дека ќе го испита овој случја, но, до денешен ден целосен молк од МВР, велат од Единствена Македонија

loading...
(ВИДЕО) Стоилковски: Која е поврзаноста на власта со рускиот бизнисмен Савидис?

(ВИДЕО) Стоилковски: Која е поврзаноста на власта со рускиот бизнисмен Савидис?

Од ВМРО-ДПМНЕ го повторија прашањето до премиерот Зоран Заев за медиумските наводи за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција. -Зоран Заев мора да одговори на индикациите во медиумите каде спротивно на владата и компанијата „СЕКЕ“ од Прилеп, за тоа

(ВИДЕО) Стоилковски: Дали Савидис е економски присутен во Македонија, дали има поврзаност со Владата, премиерот и висок функционер од ЛДП?

(ВИДЕО) Стоилковски: Дали Савидис е економски присутен во Македонија, дали има поврзаност со Владата, премиерот и висок функционер од ЛДП?

„Ниту вчера ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите кои што пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција. Зоран Заев мора да одговори на индикациите во медиумите каде спротивно на владата и компанијата „СЕКЕ“ од Прилеп,

Заев молчи за врските со рускиот бизнисмен

Заев молчи за врските со рускиот бизнисмен

Ниту вчера, ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите коишто пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција, истакна во понеделникот на прес-конференција го истакна портпаролот на опозициската ВМРО-ДПМНЕ, Наум Стоилковски.,

(Видео) Стоилковски: Заев да одговори дали соработува со рускиот бизнисмен Иван Савидис

(Видео) Стоилковски: Заев да одговори дали соработува со рускиот бизнисмен Иван Савидис

Ниту вчера ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите кои што пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција, рече Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „Потребен е одговор за пишувањата и сомнежите за можна релација на

Стоилковски: Кокетира ли Заев со рускиот бизнисмен Савидис?

Стоилковски: Кокетира ли Заев со рускиот бизнисмен Савидис?

Стоилковски: Кокетира ли Заев со рускиот бизнисмен Савидис? Ниту вчера ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите кои што пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција, ова денеска на прес-конференција го истакна Наум Стоилковски

Стоилковски: Заев да одговори дали соработува со рускиот бизнисмен Иван Савидис

Стоилковски: Заев да одговори дали соработува со рускиот бизнисмен Иван Савидис

Ниту вчера ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите коишто пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис, кој финансира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција, рече Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. „Потребен е одговор за пишувањата и сомнежите за можна релација на

Стоилковски: Дали и колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија?

Стоилковски: Дали и колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија?

Ниту вчера ниту денес нема одговор од Зоран Заев за наводите во медиумите кои што пишуваат за вмешаност и поврзаност на власта со рускиот бизнисмен Иван Савидис кој финасира проруски партии, а финансиски е распослан низ соседна Грција. Зоран Заев мора да одговори на индикациите во медиумите каде спротивно на владата и компанијата „СЕКЕ“ од Прилеп,

Стоилковски: Заев и Спасовски да одговорат колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија и дали има поврзаност со Владата

Стоилковски: Заев и Спасовски да одговорат колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија и дали има поврзаност со Владата

Поминуваат месеци откако лично Зоран Заев со функција премиер, изјави дека има сведочења дека руски бизнисмени или бизнисмен делел пари на младинци за организирање на протести. До сега од Министерството за внатрешни работи нема никаков доказ или истрага која го потврдила тоа. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски тогаш рече дека кога ќе

Стоилковски: Заев и Спасовски да одговорат колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија и дали има поврзаност со Владата

Стоилковски: Заев и Спасовски да одговорат колку Иван Савидис е економски присутен во Македонија и дали има поврзаност со Владата

Поминуваат месеци откако лично Зоран Заев со функција премиер, изјави дека има сведочења дека руски бизнисмени или бизнисмен делел пари на младинци за организирање на протести. До сега од Министерството за внатрешни работи нема никаков доказ или истрага која го потврдила тоа. Министерот за внатрешни работи, Оливер Спасовски тогаш рече дека кога ќе

СТОИЛКОВСКИ: Премиерот Заев лажел за рускиот бизнисмен или министерот Спасовски нешто крие

СТОИЛКОВСКИ: Премиерот Заев лажел за рускиот бизнисмен или министерот Спасовски нешто крие

Поминуваа месеци откако лично Зоран Заев со функција премиер, изјави дека има сведочења дека руски бизнисмени или бизнисмен делел пари на младинци за организирање на протести, а досега од МВР нема никаков доказ или истрага која го потврдила тоа, рече на денешната прес-конференција Наум Стоилковски, портпарол на ВМРО-ДПМНЕ. - Министерот за внатрешни