притисни ентер »

Need for Speed никогаш не бил “пожежок” (ВИДЕО)

Need for Speed никогаш не бил “пожежок” (ВИДЕО)

После паузата во серијалот и неколкуте неуспешни обиди, NFS се враќа во Мајами со духот и боите на осумдесеттитете, или така ни се чини од првото видео за најава на играта. Други детали нема, но најавено е дека играта ќе биде промовирана на Gamescom саемот, така што ни останува да почекаме до тогаш. Новата „NFS Heat“ пристигнува во ноември! Извор:

„Neеd for Speed“ пристигнува во ноември

„Neеd for Speed“ пристигнува во ноември

Конечно е претставен трејлерот за продолжението на видеоиграта Need for speed. После паузата во серијалот и неколкуте неуспешни обиди, NFS се враќа во Мајами со духот и боите на осумдесеттитете, или така ни се чини од првото видео за најава на играта. Други детали нема, објавува Play Zine, но најавено е дека играта ќе биде промовирана на Gamescom саемот,