притисни ентер »

ФОТО: Сите мислеа дека актерката ќе пропадне - денес изгледа како божица

ФОТО: Сите мислеа дека актерката ќе пропадне - денес изгледа како божица

Холивудската актерка Ума Турман глуми од 16. години. Високата и бунтовна блондинка, најмногу ја паметиме по улогите во филмовите на Квентин Тарантино, кому со години му беше муза. Родена е во Бостон, во семејство на интелектуалци. Мајка ѝ Нена била модел, а татко ѝ Роберт универзитетски професор и еден од најпознатите аналитичари на будизмот во САД

Сопругот ја изневери со дадилката и сите мислеа дека актерката ќе пропадне - денес изгледа како божица

Сопругот ја изневери со дадилката и сите мислеа дека актерката ќе пропадне - денес изгледа како божица

Холивудската актерка Ума Турман глуми од 16. години. Високата и бунтовна блондинка, најмногу ја паметиме по улогите во филмовите на Квентин Тарантино, кому со години му беше муза. Родена е во Бостон, во семејство на интелектуалци. Мајка ѝ Нена била модел, а татко ѝ Роберт универзитетски професор и еден од најпознатите аналитичари на будизмот во САД