притисни ентер »

Во Кина објавена листа на најчесто фалсификуваните смартфони

Во Кина објавена листа на најчесто фалсификуваните смартфони

Кинескиот бенчмарк Master Lu објави топ листа од најчесто фалсификуваните паметни телефони во текот на 2019. година. Не изненадува податокот дека најчесто фалсификувани смартфони се оние на Samsung и Apple, со тоа што Samsung има удел од 28,7 отсто меѓу фалсификуваните модели, додека уделот на Apple изнесува 15,88 проценти. Кога станува збор за конкретни

Во Кина објавена листа на најчесто фалсификуваните смартфони

Во Кина објавена листа на најчесто фалсификуваните смартфони

Кинескиот бенчмарк Master Lu објави топ листа од најчесто фалсификуваните паметни телефони во текот на 2019. година. Не изненадува податокот дека најчесто фалсификувани смартфони се оние на Samsung и Apple, со тоа што Samsung има удел од 28,7 отсто меѓу фалсификуваните модели, додека уделот на Apple изнесува 15,88 проценти. Кога станува збор за конкретни