притисни ентер »

Џентлменско правило од 1901 година: Еве колку треба жената да биде помлада од мажот за врската да биде совршена!

Џентлменско правило од 1901 година: Еве колку треба жената да биде помлада од мажот за врската да биде совршена!

Одамна се зборува, пишува и се дебатира за идеалната разлика во годините помеѓу жената и мажот. Дали некогаш сте слушнале за љубовно правило дека мажите треба да изберат жена која има половина од нивната возраст, плус 7 години? Како по правило, партнерите со оваа разлика во годините би имале совршена врска. Ова правило во Америка е наречено „џентлменско“