притисни ентер »

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Разни пушки, пиштол и муниција биле пронајдени во куќа во Битола. Според информациите на МВР, денеска, полицијата извршила претрес во домот на лицето Д.Г. (34) од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело недозволено изработување, држење, и тргување со оружје и распрскувачки материи. При претресот во домот на лицето се пронајдени

Пушки, пиштоли и муниција најдени во куќа на битолчанец

Пушки, пиштоли и муниција најдени во куќа на битолчанец

По наредба од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, денеска полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола извршиле претрес во домот на битолчанецот Д. Г. (34), поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело по член 396 „недозволено изработување,

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Разни пушки, пиштол и муниција биле пронајдени во куќа во Битола. Според информациите на МВР, денеска, полицијата извршила претрес во домот на лицето Д.Г. (34) од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело недозволено изработување, држење, и тргување со оружје и распрскувачки материи. При претресот во домот на лицето се пронајдени

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Разни пушки, пиштол и муниција биле пронајдени во куќа во Битола. Според информациите на МВР, денеска, полицијата извршила претрес во домот на лицето Д.Г. (34) од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело недозволено изработување, држење, и тргување со оружје и распрскувачки материи. При претресот во домот на лицето се пронајдени

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Разни пушки, пиштол и муниција биле пронајдени во куќа во Битола. Според информациите на МВР, денеска, полицијата извршила претрес во домот на лицето Д.Г. (34) од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело недозволено изработување, држење, и тргување со оружје и распрскувачки материи. При претресот во домот на лицето се пронајдени

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

По наредба од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, денеска полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола извршиле претрес во домот на битолчанецот Д. Г. (34), поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело по член 396 „недозволено изработување,

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштол и муниција

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштол и муниција

На ден 15.05.2019 година врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен  суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола, извршен е претрес во домот на лицето 34 годишен жител на Битола поради постоење

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Оружје и муниција откриени во куќа во Битола

Разни пушки, пиштол и муниција биле пронајдени во куќа во Битола. Според информациите на МВР, денеска, полицијата извршила претрес во домот на лицето Д. Г. (34) од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело недозволено изработување, држење и тргување со оружје и распрскувачки материи. При претресот во домот на лицето се пронајдени

Полицијата најде оружје и муниција при претрес во дом на Битолчанец

Полицијата најде оружје и муниција при претрес во дом на Битолчанец

Врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен  суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола, извршен е претрес во домот на лицето Д. Г. (34)од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено

Полицијата влезе во домот на битолчанец: Пронајдоа огромна количина оружје (ФОТО)

Полицијата влезе во домот на битолчанец: Пронајдоа огромна количина оружје (ФОТО)

Полицијата влезе во домот на битолчанец: Пронајдоа огромна количина оружје (ФОТО) На ден 15.05.2019 година врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен  суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР

Кај битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

Кај битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

По наредба од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, денеска полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола извршиле претрес во домот на битолчанецот Д. Г. (34), поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело по член 396 „недозволено изработување,

ФОТО: Полицијата упадна во дом на битолчанец - Криел цел арсенал оружје

ФОТО: Полицијата упадна во дом на битолчанец - Криел цел арсенал оружје

Врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен  суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола, извршен е претрес во домот на 34-годишниот  Д.Г. од Битола поради постоење основи за сомнение за сторено

Битолчанец недозволено поседувал оружје: Еве што е пронајдено во неговиот дом

Битолчанец недозволено поседувал оружје: Еве што е пронајдено во неговиот дом

За настанот е известен надлежен обвинител од ОЈО Битола. На ден 15.05.2019 година врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен  суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола, извршен е претрес

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

По наредба од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, денеска полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола извршиле претрес во домот на битолчанецот Д. Г. (34), поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело по член 396 „недозволено изработување,

Акција на полицијата: Битолчанец дома криел огромно количество на оружје

Акција на полицијата: Битолчанец дома криел огромно количество на оружје

Полицијата, по судски налог, денеска пронајде големо количество на оружје и муниција во домот на битолчанецот со иницијали Д.Г. Врз основа на Наредба за претрес на дом издадена од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, од страна на полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

Во дом на битолчанец пронајдени пушки, пиштоли и муниција

По наредба од судија на предходна постапка од Основен суд Битола, денеска полициски службеници од Отсекот за недозволена трговија со дрога и оружје од Одделението за криминалистичка полиција при СВР Битола извршиле претрес во домот на битолчанецот Д. Г. (34), поради постоење основи за сомнение за сторено кривично дело по член 396 „недозволено изработување,