притисни ентер »

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Тирана се обрати на Регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“ кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на овој Регионален самит е да се даде поодршка за обновата

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Тирана се обрати на Регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“ кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на овој Регионален самит е да се даде поодршка за обновата

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши на Самит за туризам во Тирана: Поддршка и солидарност во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши денеска во Тирана се обрати на Регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“ кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на овој Регионален самит е да се даде поодршка за обновата

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството за економија, е да се даде поодршка за обновата на подрачјата погодени од минатогодишниот земјотрес што ја зафати Албанија, а исто така да се даде и поддршка на туризмот во оваа земја. Министерот во своето обраќање истакнал дека е почестен што денеска е присутен

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството

Бектеши побара солидарност од сите за обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши побара солидарност од сите за обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Македонија се ангажираше и финансиски и со испраќање спасувачки екипи за да помогне за санирање на последиците од разорниот земјотрес во Албанија, а истовремено е подготвена со сите средства да помогне во обновата на земјата, истакна македонскиот министер за економија, Крешник Бектеши, кој се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност

Бектеши побара солидарност од сите за обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши побара солидарност од сите за обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Македонија се ангажираше и финансиски и со испраќање спасувачки екипи за да помогне за санирање на последиците од разорниот земјотрес во Албанија, а истовремено е подготвена со сите средства да помогне во обновата на земјата, истакна македонскиот министер за економија, Крешник Бектеши, кој се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Бектеши во Тирана: Поддршка и солидарност од сите земји во обнова на погодените подрачја од земјотресот во Албанија

Министерот за економија Крешник Бектеши се обрати на регионалниот Самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост”, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главна тема на самитот што се одржува во Тирана, како што соопштуваат од Министерството

Бактеши ќе учествува на регионален самит за туризам во Тирана

Бактеши ќе учествува на регионален самит за туризам во Тирана

Министерот за економија Крешник Бектеши учествува на Регионалниот самит за туризам „Туризам за солидарност и одржливост“ во Тирана, кој е во организација на Министерството за туризам и животна средина на Албанија и на Светската туристичка организација на Обединетите нации. Главната тема на овој регионален самит за туризам е да се даде додена вредност