притисни ентер »

Луѓето со оваа крвна група се најдобри во кревет

Луѓето со оваа крвна група се најдобри во кревет

Тие секогаш сакаат да пробаат нова секс поза и по некоја играчка... Посебно им одговараат непредвидливи партнери во креветот, какви што се и оние самите, затоа што се ужаснуваат од монотонија. Не сакаат однапред да знаат како ќе се одвива се, тоа дури им го намалува сексуалното возбудување. Се работи за нулта крвна група.

Ако ја имате оваа крвна група, вие сте меѓу најдобрите љубовници во светот!

Ако ја имате оваа крвна група, вие сте меѓу најдобрите љубовници во светот!

Станува збор за крвната група 0! Луѓето со оваа крвна група се одлични кога се работи за логичко размислување. Тие добро се снаоѓаат во просторот и имаат чувство за ориентација. Тие копнеат за моќ и во состојба се да се концентрираат на целите што сакаат да ги постигнат. Сепак, знаат и да реагираат импулсивно. Често се и одлични љубовници – страсни