притисни ентер »

Грчките медиуми: Повеќето позитивни на коронавирусот се од Србија

Грчките медиуми: Повеќето позитивни на коронавирусот се од Србија

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето случаи на новозаразени туристи се од Србија, и дека тоа е половина од новите случаи во Грција. Во Грција во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на инфекција со коронавирусот и ниеден смртен случај. Од 43 новозаболени 36 лица се туристи од граничниот премин Промахонас кон Бугарија, од кои 20 лица

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија Повеќето од туристите од Србија кои сега се во Грција се позитивни на Ковид-19. Во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Од 43 новозаразени, 36 се откриени на граничниот премин Промахонас, од кои

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

ГРЦИЈА ИМА 43 НОВИ СЛУЧАИ: Од нив 36 се туристи, а 20 се од Србија

Повеќето од туристите од Србија кои сега се во Грција се позитивни на Ковид-19. Во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Од 43 новозаразени, 36 се откриени на граничниот премин Промахонас, од кои 20 се од Србија и 16 од други земји. Грција ги затвори границите за

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми: Повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи. Како што соопшти Националната организација за јавно здравје, од 43

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчки медиуми: Поголем дел од туристите од Србија позитивни на ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација

Половина од новите случаи на коронавирус во Грција се Срби

Половина од новите случаи на коронавирус во Грција се Срби

45 Споделувања Share Tweet Најголемиот дел од заразените туристи во Грција се од Србија, објавија грчките медиуми, пренесува „ B92 “. Уште повеќе, тие претставуваат половина од новите случаи на Ковид-19 во земјата. Во Грција во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус, а не е регистриран ниту еден смртен случај. Од новозаразените,

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите премини, се дел од барањата

Грчки медиуми велат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми велат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација за

Грчки медиуми: Повеќето од позитивните туристи за коронавирус се од Србија

Грчки медиуми: Повеќето од позитивните туристи за коронавирус се од Србија

Грчките медиуми објавија дека повеќето од заразените туристи се од Србија, како и дека ова е половина од новите случаи во Грција. Во Грција, во последните 24 часа се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и нема смртни случаи. Во последните 24 часа, во таа земја се идентификувани 43 нови случаи, од кои 36 се туристи од граничните премини, пишува

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици

Атина ја спушти рампата за српските туристи

Атина ја спушти рампата за српските туристи

Грција Грција од вчера, од 6 часот наутро, повторно ги затвори границите за Србија, по порастот на бројот на заболени од коронавирус. На граничниот премин чекале стотина српски државјани, кои со часови биле заробени на границата меѓу Грција и Бугарија. Државјаните на Србија го блокирале преминот, кој е отворен за државјани на ЕУ, па царинските службеници

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите премини, се дел од барањата

Грчки медиуми: Голем број од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчки медиуми: Голем број од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19

Грчките медиуми пренесуваат дека повеќето од туристите од Србија се позитивни на Ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција регистрирани се 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација за

Грчките градоначалници бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Грчките градоначалници бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите премини, се дел од барањата

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Атина, 7 јули 2020 () – Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од северниот дел на Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите премини, се дел од барањата

Градоначалници од Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Градоначалници од Грција бараат отворање на сите гранични премини со Бугарија

Итно отворање на граничниот премин Нимфеа, а постепено и останатите премини со Бугарија; забрана за излез на грчки државјани преку преминот Кипи со Турција; продолжување на забраната за работа на преминот Кастањес со Турција; поставување здравствени единици од грчката национална здравствена организација или од војската на сите премини, се дел од барањата

Поголем дел од новоинфицираните случаи со коронавирусот во Грција се туристи

Поголем дел од новоинфицираните случаи со коронавирусот во Грција се туристи

Грчките медиуми пренесуваат дека поголем дел од туристите од Србија се позитивни на ковид-19, а тоа е и половина од новите случаи денеска во Грција. Во последните 24 часа во Грција се регистрирани 43 нови случаи на коронавирус и ниту еден смртен случај. Од новозаболените 36 се туристи од граничните премини. Како што соопшти Националната организација