притисни ентер »

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Посебната државна комисија, со која претседаваше министерката за одбрана Олта Џачка, донесе одлука мајорот Тануши, кој беше командант на албанскиот

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше

Во Албанија утре ден на национална жалост

Во Албанија утре ден на национална жалост

Албанската Влада на денешната попладневна седница донесе одлука утрешниот ден да го прогласи за ден на национална жалост во чест на мајор Клодиан Никола Тануши, кој го загуби животот во мисија во Летонија. Според оваа одлука, во сите државни и приватни институции, знамињата ќе бидат спуштени на половина копје. Посебната државна комисија, со која претседаваше