притисни ентер »

Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении

Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении

Австралијанецот Габриел Наги од 1987 година му се изгубла секаква трага. Тој излегол од својот дом и повеќе не се вратил. Сопругата и двете деца со години се обидувале да дознаат што се случило со него, но безуспешно. За Наги велат дека бил среќен човек. Кога заминал да се повози со автомобилот, неговата сопруга му подготвувала вечера, знаејќи дека

Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении

Му се изгубила секаква трага, полицијата го вратила Габриел кај семејството по две децении

Австралијанецот Габриел Наги од 1987 година му се изгубла секаква трага. Тој излегол од својот дом и повеќе не се вратил. Сопругата и двете деца со години се обидувале да дознаат што се случило со него, но безуспешно. За Наги велат дека бил среќен човек. Кога заминал да се повози со автомобилот, неговата сопруга му подготвувала вечера, знаејќи дека

(ФОТО) ЖИВОТОТ ПИШУВА ПРИКАЗНИ – Мажот рекол дека ќе оди да се провози па му се загубила секоја трага: 23. години подоцна неговата сопруга примила чуден повик и клопчето почнало да се одмотува…

(ФОТО) ЖИВОТОТ ПИШУВА ПРИКАЗНИ – Мажот рекол дека ќе оди да се провози па му се загубила секоја трага: 23. години подоцна неговата сопруга примила чуден повик и клопчето почнало да се одмотува…

Габриел Наги во 1987. година едно попладне излегол од дома и повеќе не се вратил. Жената и двете деца годините ги минале со цел да дознаат што му се случило но се’ било бадијала. Бил среќен човек. Кога отишол да се провози, сопругата решила да му подготви вечера знаејќи дека бргу ќе се врати. После неколку часови почнала да се грижи бидејќи не и се