притисни ентер »

Ешли Грам дизајнираше венчаници за Проновиас

Ешли Грам дизајнираше венчаници за Проновиас

Шпанскиот бренд „Проновиас“ веќе неколку сезони во рамките на своите колекции вклучува и плус-сајз креации, односно поголеми броеви од веќе дефинираните модели во колекцијата. Но, овој пат отиде чекор понатаму, па оствари соработка со плус-сајз моделот Ешли Грам. Инспирирана од моментот што потрагата по нејзината совршена венчаница не била ни малку

Ешли Грем креираше колекција венчаници за жени од сите големини

Ешли Грем креираше колекција венчаници за жени од сите големини

Ешли Грем ги здружи силите со Pronovias. Во соработка со шпанската модна куќа, најпознатиот модел со облини креираше колекција венчаници за жени од сите форми и големини. 32-годишната Американка, која отсекогаш промовира позитивен став кон телото, имала потешкотии при пронаоѓањето на соодветен невестински фустан за својата свадба. Токму тоа нејзино