притисни ентер »

Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО)

Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО)

Зајон Вилијамсон на натпреварот на „Ѕвездите во надоаѓање“ на Ол-старот во Чикаго покажа дел од својот репертоар во забивање. Имаше неколку монструозни потези па дури и го искриви кошот. 💥 @Zionwilliamson PUNISHES the rim on his way to 14 PTS in #NBARisingStars ! pic.twitter.com/z2NEK2GTCA — NBA (@NBA) February 15, 2020 За да не биде толку импресивен

Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО)

Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО)

Зајон Вилијамсон го искриви кошот со монструозни забивања (ВИДЕО) Зајон Вилијамсон на натпреварот на „Ѕвездите во надоаѓање“ на Ол-старот во Чикаго покажа дел од својот репертоар во забивање. Имаше неколку монструозни потези па дури и го искриви кошот.

ВИДЕО: Загревање за „Ол-старот“ - најдоброто забивање на сите времиња?

ВИДЕО: Загревање за „Ол-старот“ - најдоброто забивање на сите времиња?

Анонимни и креативни љубители на кошарката се погрижија на перфектен начин да го најават „Ол-стар“ викендот во Чикаго. Притисокот на учесниците во натпреварот во забивање в сабота е зголемен по видеото кое стана екстра популарно на Интернет за само 24 часа. Се работи за потег кој досега не е виден, а според многумина тоа е „најдоброто забивање на сите