притисни ентер »

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Златан Ибрахимовиќ ќе одлучи сам дали сака да игра за Милан следната сезона, според Рики Масара, спортски директор на тимот. – Се зависи од него. Тоа зависи од тоа како се чувствува и колку игра фудбал. Тој е вистински феномен и ние сме многу задоволни од неговиот настап на теренот, рече Масара. Ибрахимовиќ потпиша за половина година во јануари и има

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година Златан Ибрахимовиќ ќе одлучи сам дали сака да игра за Милан следната сезона, според Рики Масара, спортски директор на тимот. – Се зависи од него. Тоа зависи од тоа како се чувствува и колку игра фудбал. Тој е вистински феномен и ние сме многу задоволни од неговиот настап на теренот, рече Масара

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Златан Ибрахимовиќ ќе одлучи сам дали сака да игра за Милан следната сезона, според Рики Масара, спортски директор на тимот. – Се зависи од него. Тоа зависи од тоа како се чувствува и колку игра фудбал. Тој е вистински феномен и ние сме многу задоволни од неговиот настап на теренот, рече Масара. Ибрахимовиќ потпиша за половина година во јануари и има

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Златан Ибрахимовиќ ќе одлучи сам дали сака да игра за Милан следната сезона, според Рики Масара, спортски директор на тимот. – Се зависи од него. Тоа зависи од тоа како се чувствува и колку игра фудбал. Тој е вистински феномен и ние сме многу задоволни од неговиот настап на теренот, рече Масара. Ибрахимовиќ потпиша за половина година во јануари и има

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ибрахимовиќ сам ќе одлучи дали ќе игра следната година

Ветеранот Златан Ибрахимовиќ ќе одлучи сам дали сака да игра за италјанскиот фудбалски калчолигаш Милан и во следната сезона, според Рики Масара, спортски директор на тимот. – Се зависи од него. Тоа зависи од тоа како се чувствува и колку игра фудбал. Тој е вистински феномен и ние сме многу задоволни од неговиот настап на теренот, рече Масара. Ибрахимовиќ

Дали Ибра ќе остане во Милан? Клубот даде јасен одговор

Дали Ибра ќе остане во Милан? Клубот даде јасен одговор

Златан Ибрахимовиќ одлично се вклопи во екипата на Милан. Ибра ги потврди своите квалитети и навивачите се прашуваат дали ќе остане во нивниот клуб по крајот на сезоната. Тој потпиша договор до крајот на сезоната со можност за продолжување на уште една година. Одговор на ова прашање даде директорот на Милан, Рики Масара. “На крајот, тоа ќе зависи од

Масара: Феноменот Ибрахимовиќ сам ќе одлучи за својата иднина

Масара: Феноменот Ибрахимовиќ сам ќе одлучи за својата иднина

Ветеранот Златан Ибрахимовиќ на почетокот на оваа година се врати во Милан откако ја заврши приказната во МЛС лигата со Лос Анџелес Галакси. Неговото присуство дефинитивно го размрда Милан, но и понатаму останува неизвесно дали ќе остане во сегашната средина и по крајот на кампањата. Тој има активен договор до јуни со опција соработката да биде продолжена