притисни ентер »

Царовска: Овие портали целосно ја извртија мојата изјава и вистината

Царовска: Овие портали целосно ја извртија мојата изјава и вистината

Министерката Мила Царовска по гостувањето во емисија, веднаш се јави на социјалните мрежи со апел да се спречат дезинфорамциите за нејзината изјава. -Во интерес на вистината ве молам споделувајте. Насловите подолу кои ги вадат порталите се целосно извртување на вистината. Во емисијата детектор споделувам индикатор објавен минатата недела од Државниот

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за Детектор вели дека според

Царовска: Четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Царовска: Четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

50 Споделувања Share Tweet Министерката за труд и социјална политика Мила Царовска а „Детектор“ денеска истакна дека според „лајкин индикаторите“, на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари. „Многу е субјективно за да може да кажеме колку би изнесувала. „Лајкин индикаторите“ кажуваат колку е

Царовска за изјавата дека четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари: Целосно извртување на вистината.

Царовска за изјавата дека четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари: Целосно извртување на вистината.

Министерката за труд и социјална политика, Мила Царовска, на својот Фејсбук профил реагираше на манипулациите со нејзина изјава што се појави во дел од порталите веднаш по нејзиното гостување во емисијата „Детектор“ на ТВ Сител. Таа реагираше на насловите во кои се наведува дека Царовска тврди дека четиричлено семејство може да го помине месецот со

ЦАРОВСКА: 17 000 денари месечно му требаат на четиричлено семејство, тоа е речиси до минималната плата

ЦАРОВСКА: 17 000 денари месечно му требаат на четиричлено семејство, тоа е речиси до минималната плата

Министерката за труд и социјална Мила Царовска на ТВ Сител денеска истакна дека според „лајкин индикаторите“, на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат околу 17.000 денари. „Многу е субјективно за да може да кажеме колку би изнесувала потребната сума. „Лајкин индикаторите“ кажуваат колку е. Вас ви требаат 203

Царовска: На едно семејство со две деца месечно му се потребни 17.000 денари

Царовска: На едно семејство со две деца месечно му се потребни 17.000 денари

Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за Детектор вели дека според „лајкин индикаторите“ на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за Детектор вели дека според „лајкин индикаторите“ на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Царовска: Според статистичката пресметка четиричлено семејство може да го помине месецот со 17.000 денари

Министерството за труд и социјална политика не може да ги базира своите политики врз основа на субјективните пресметки за тоа колку пари се потребни за да се помине месецот. Министерката за труд и социјална Мила Царовска за “Детектор” вели дека според „лајкин индикаторите“ на едно семејство со две деца до 14 години и двајца родители месечно му требаат