притисни ентер »

Нападната продавачка во ГТЦ, велешанец натепан во кафуле во Аеродром

Нападната продавачка во ГТЦ, велешанец натепан во кафуле во Аеродром

На 09.11.2019 во 18.10 часот во Полициската станица Центар, Ц.П.(29) од Скопје пријавила дека, додека била на работно место во продажен објект во трговски центар во Скопје, била физички нападната од С.П.(36) од Скопје. Сочинет е записник за константиран прекршок по член 12 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир. На 09.11.2019 во 23.20 часот

Нападната продавачка во ГТЦ, велешенац натепан во кафуле во Аеродром

Нападната продавачка во ГТЦ, велешенац натепан во кафуле во Аеродром

На 09.11.2019 во 18.10 часот во Полициската станица Центар, Ц.П.(29) од Скопје пријавила дека, додека била на работно место во продажен објект во трговски центар во Скопје, била физички нападната од С.П.(36) од Скопје. Сочинет е записник за константиран прекршок по член 12 од Законот за прекршоците против јавниот ред и мир. На 09.11.2019 во 23.20 часот

Нападнати полициски служебеници во Аеродром

Нападнати полициски служебеници во Аеродром

Нападнати полициски служебеници во Аеродром На бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје, општина Аеродром, полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства од страна на М.М. (48) и В.М., од Скопје. М.М. бил приведен во Полициската станица Кисела Вода и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Инцидент во Аеродром: Полицајци нападнати од две лица

Инцидент во Аеродром: Полицајци нападнати од две лица

На бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје, општина Аеродром, полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства од страна на М.М. (48) и В.М., од Скопје. М.М. бил приведен во Полициската станица Кисела Вода и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Нападнати полицајци на бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје

Нападнати полицајци на бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје

На 06.11.2019 во 13.50 часот на бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје, полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства од страна на управувано од М.М.(48) и В.М., од Скопје. М.М. бил приведен во Полициската станица Кисела Вода и се преземаат мерки за расчистување на случајот.

Во Аеродром полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства

Во Аеродром полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства

На бул.„Трета македонска бригада“ во Скопје, општина Аеродром, полициски службеници биле физички нападнати при вршење на службени дејства од страна на М.М. (48) и В.М., од Скопје. М.М. бил приведен во Полициската станица Кисела Вода и се преземаат мерки за расчистување на случајот.