притисни ентер »

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на падот на израелскиот Бершит месечев слетувач, на коишто се гледа темна дамка. Леталото се урна на Месечината минатиот месец. Црно-белите фотографии прикажуваат како изгледа местото пред и по падот на слетувачот. На тоа место на 11 април годинава, поради дефект на моторот, неуспешно

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на падот на израелскиот Бершит месечев слетувач, на коишто се гледа темна дамка. Леталото се урна на Месечината минатиот месец. Црно-белите фотографии прикажуваат како изгледа местото пред и по падот на слетувачот. На тоа место на 11 април годинава, поради дефект на моторот, неуспешно

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на Месечината каде се сруши израелското летало Beresheet. Леталото падна на површината на Месечината во текот на слетување изминатиот месец, а црно-белите фотографии го прикажуваат местото пред и по падот. Lunar Reconnaissance Orbiter на НАСА ја направи фотографијата од местото на падот

НАСА со фотографии од падот на израелскиот слетувач на Месечината

НАСА со фотографии од падот на израелскиот слетувач на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на падот на израелскиот Бершит месечев слетувач, на коишто се гледа темна дамка. Леталото се урна на Месечината минатиот месец. Црно-белите фотографии прикажуваат како изгледа местото пред и по падот на слетувачот. На тоа место на 11 април годинава, поради дефект на моторот, неуспешно

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на Месечината каде се сруши израелското летало Beresheet. Леталото падна на површината на Месечината во текот на слетување изминатиот месец, а црно-белите фотографии го прикажуваат местото пред и по падот. Lunar Reconnaissance Orbiter на НАСА ја направи фотографијата од местото на падот

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

НАСА објави фотографија од местото каде падна израелското летало на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на Месечината каде се сруши израелското летало Beresheet. Леталото падна на површината на Месечината во текот на слетување изминатиот месец, а црно-белите фотографии го прикажуваат местото пред и по падот. Lunar Reconnaissance Orbiter на НАСА ја направи фотографијата од местото на падот

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на падот на израелскиот Бершит месечев слетувач, на коишто се гледа темна дамка. Леталото се урна на Месечината минатиот месец. Црно-белите фотографии прикажуваат како изгледа местото пред и по падот на слетувачот. На тоа место на 11 април годинава, поради дефект на моторот, неуспешно

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

НАСА објави фотогафија од падот израелскиот слетувач на Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објави фотографии од местото на падот на израелскиот Бершит месечев слетувач, на коишто се гледа темна дамка. Леталото се урна на Месечината минатиот месец. Црно-белите фотографии прикажуваат како изгледа местото пред и по падот на слетувачот. На тоа место на 11 април годинава, поради дефект на моторот, неуспешно

НАСА објавила фотографии од местото на падот на израелското вселенско летало: Добро ја “изгребавме“ Месечината

НАСА објавила фотографии од местото на падот на израелското вселенско летало: Добро ја “изгребавме“ Месечината

Американската вселенска агенција НАСА објавила фотографии од местото на Месечината на кое се срушило израелското вселенско летало „Beresheet“. Вселенското летало паднало на месечевата површина во текот на неговото слетување минатиот месец, а црно-белите фотографии го покажуваат изгледот на местото пред и после падот на вселенското летало На тоа место,

НАСА објавила фотографии од местото на падот на израелското вселенско летало: Добро ја “изгребавме“ Меселината

НАСА објавила фотографии од местото на падот на израелското вселенско летало: Добро ја “изгребавме“ Меселината

Американската вселенска агенција НАСА објавила фотографии од местото на Месечината на кое се срушило израелското вселенско летало „Beresheet“.Вселенското летало паднало на месечевата површина во текот на неговото слетување минатиот месец, а црно-белите фотографии го покажуваат изгледот на местото пред и после падот на вселенското летало На тоа место,